S.U.A.: În ciuda cenzurii, filmul pro-viață Unplanned debutează cu încasări record

0 507

În ciuda cenzurii și sabotarii de către media oficială și rețelele de socializare, filmul pro-viață Unplanned a debutat la sfârșitul săptămânii trecute cu încasări record de peste 6 milioane de dolari, relatează Breitbart News. 

În ciuda estimărilor pesimiste ale ” profesioniștilor ” industriei cinematografice, Unplanned, un film care îndrăznește să pună sub semnul întrebării etica avorturilor și a industriei care se îmbogățește de pe urma lor, a ocupat locul 5 în topul încasărilor de la sfârșitul săptămânii trecute, cu peste 6 milioane de dolari.

Filmul a reușit să ocupe mai multe locuri în cinematografele din Statele Unite decât alte filme mai comerciale și cu bugete incomparabil mai mari.

Ceea ce face succesul de încasări și audiență și mai uimitor este faptul că mass- media oficială , marile corporații și Silicon Valley au sabotat total filmul Unplanned, importante canale de televiziune, reviste și publicații refuzând orice fel de reclamă plătită a filmului ( invocând „subiectul sensibil”) iar Twitter a suspendat contul oficial al filmului chiar în zilele de la sfârșitul săptămânii când a debutat…

Unplanned spune povestea adevărată a lui Abby Hoffman (Johnson), o fosta Angajată a Lunii a rețelei de clinici pentru avorturi Planned Parenthood, care demisionează și devine o militantă pro- viață , după ce asistat pe viu la un avort.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php