Rusia INTERZICE Facebook, Twitter și YouTube

1 804

Autoritățile ruse de reglementare au blocat vineri accesul la Facebook, spunând că este ca răspuns la decizia platformei de a limita accesul la mass-media rusă, precum și la Twitter, scrie Forbes.

Nick Clegg, purtătorul de cuvânt al companiei-mamă a Facebook, Meta, a confirmat interzicerea platformei de socializare într-un tweet, spunând că înseamnă că „milioane de ruși obișnuiți se vor afla în curând tăiați de informații de încredere”.

La începutul acestei săptămâni, Meta a restricționat accesul la instituțiile mass-media de stat ruse, cum ar fi RT şi Sputnik.

Twitter a anunțat luni că va eticheta și va limita acoperirea tweet-urilor care leagă la surse de știri afiliate statului rus și a anunțat vinerea trecută că suspendă temporar reclamele în Ucraina și Rusia „pentru a se asigura că informațiile critice privind siguranța publică sunt ridicate și anunțurile nu afectează aceasta.”

Giganții tehnologici din SUA, precum Apple și Google, au luat măsuri și împotriva instituțiilor mass-media de stat ruse de când a început invazia săptămâna trecută. „Vom continua să facem tot ce ne stă în putință pentru a ne restabili serviciile, astfel încât să rămână la dispoziția oamenilor să se exprime în siguranță și să se organizeze pentru acțiune”, a spus Clegg într-un comunicat.

Anterior, UE a interzis posturile și siteurile aparținând Russia Today și Sputnik.

foto: Buzzfeed

1 Comment
  1. IO...gerules says

    Feisbucul este o cloaca a inculturii,desfraului si manipularii Fatosilor din Democratie,asa cum si Democratia este un haos ACEPTAT.IN DEMOCRATIA CARE DOMINA ORGANIZAREA ACTUALA A LUMII SE POATE FACE ORICE,TAMPITUL SI GENIALUL STAU LA ACEIASI MASA,LA TACLALE,LA MANDARE SI LA VIETUIRE.In Democratie foarte greu se poate alege un lider(Petre Tutea).Democratia este esenta numaratorii de prosti sau nu,cand sant mai multi hai la conducere.Democratia nu naste genii ci mediocreitati.Asa ca rusii au dreptate cu Feisbucul.Trebue desfiintat pentru a ajuta o natiune.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php