Bazilica Sfânta Maria din Travestere, Roma, a decis să revoluționeze scena Nașterii Domnului: Figurinele poartă mască și dețin certificat verde

0 966

Scena Nașterii Domnului a fost reinterpretată de Bazilica Catolică Sfânta Fecioară din Travestere, Roma. În scenă apar figurile tradiționale ale Mariei și ale lui Iosif cu Pruncul Iisus , în timp ce, călătorii din apropiere, la un han, poartă măști, iar unii dintre ei țin în mână certificatul verde, relatează Life Site News.

Imaginile cu scena reinterpretata au stârnit critici severe pe internet. Părintele Stephen Hamilton, preot catolic din Edmond, Oklahoma, a descris scena ca fiind „o prostie atât de inutilă”.

„Teologia certificatului verde și a politicii corecte se regăsește și în scena Nașterii. Tipic pentru cei care vor să mulțumească lumea înainte de a se concentra pe revelația credinței lor. Fiecare epocă și fiecare mișcare are „vițelul său de aur” a scris Eugenio Cecchini.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php