Timișoara: Eroii nu mor niciodată! Moment de reculegere și marș în memoria celor care s-au jertfit pentru libertate în decembrie ‘89

0 792

Suporterii echipelor de fotbal din Timişoara au organizat, joi, 16 decembrie, „Marșul Eroilor” în memoria celor care s-au jertfit pentru libertate în urmă cu 32 de ani, în timpul Revoluției din 1989.

Peste 100 de persoane au pornit din Piața Maria din Timișoara și au mers până la Cimitirul Eroilor, anunță News.ro.

Prima oprire a tinerilor a fost la Catedrala Mitropolitană unde au aprins candele în memoria celor care s-au jertfit în urmă cu 32 de ani.

Lozincile din timpul Revoluţiei- precum „Libertate”, „Timişoara”, „Păcat, păcat de sângele vărsat” sau „Azi în Timişoara, mâine-n toată ţară”- au fost strigate, din nou, pe strazile oraşului.

Tinerii au purtat flori, torţe, steaguri tricolore şi steaguri ale Revoluţiei. Tinerii au strigat mesaje precum „Eroii nu mor niciodată!”, „Cinste lor, cinste lor, Eroilor” şi „Libertate”, alături de semnul victoriei.

via RostOnline

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php