Marea Britanie: 84% din pedofilii ce acționează în bande sunt pakistanezi

4 639

https://youtu.be/1tfrlOwd26M

Intre 1997 și 2013, in Rotherham, un orașel din nord-estul Angliei, 1400 de copii (aproape in totalitate fetite albe) au fost victimele abuzurilor si ale exploatării sexuale. 1400 de copii in 16 ani! Crima la scara industriala! Politia locala a stiut in tot timpul acesta! Si servicile sociale au stiut totul! Si presa locala a stiut, dar s-a autocenzurat! Pentru ca  politia, serviciile sociale si presa locala au fost sesizate in repetate randuri. Nu au reactionat, insa, 16 ani, permitand bandelor de pedofili pakistanezi sa actioneze nestanjenite, de frica ca reactia lor sa nu fie interpretata drept rasism! Cu toate ca autoritatilor si presei le-au fost reclamate cazuri de fetite stropite cu benzina si puse sa se uite la violuri in serie, inainte de a fi violate in serie! Cu toate ca politia, serviciile sociale si presa stiau de fetite batute,torturate, arse cu tigara si violate sub amenintarea armelor de foc! Desi in urma acestor violuri s-au nascut 100 de copii, totul a fost musamalizat timp de 16 ani, pana ce cazul Rotherham a ajuns in atentia presei centrale si scandalul a devenit national.

https://youtu.be/Wgi4b1X2dd0

Si Rotherham nu este unic. In “cazul Rochdale”,  un oras din West Yorkshire, politia a anchetat 179 de crime sexuale comise asupra fetitelor sau fetelor tinere, de 165 de violatori si pedofili de “origine asiatica”. O fata de 14 ani, care a fost victima violurilor in serie, in repetate randuri, a fost sfatuita de serviciile sociale sa-si puna sterilet! Si la Rochdale, politia si serviciile sociale au stiut dar n-au actionat!

Un raport al grupului de reflexie asupra extremismului, Quilliam, a descoperit ca peste 8 barbati din 10, recunoscuti vinovati de pedofilie in banda organizata, in Marea Britanie, sunt originari din Pakistan!

Culmea este ca cei doi cercetatori autori ai studiului sunt amandoi de origine pakistaneza si au demarat investigatia, asupra gangurilor de pedofili, cu dorinta expresa de a “demistifica” perceptia potrivit careia musulmanii sunt suprareprezentati.

Muna Adil, unul dintre autori, a declarat: “La inceput ne-am gandit ca vom demonta “povestea media” ca Asiaticii ( in Marea Britanie pakistanezii sunt numiti corect politic “asiatici” n.a.) sunt supra reprezentati in aceste gen de crime. Dar cand au venit rezultatele finale am fost alarmati si uimiti. Pentru ca amandoi suntem de origine pakistaneza aceasta constatare a fost profund personala si tulburatoare.”

Analiza cercetatorilor a dovedit ca 222 din cele 264 de condamnari, in 58 de cazuri in care au fost implicate bande de pedofili in Marea Britanie intre 2005 si 2017, ii vizeaza pe autori de origine pakistaneza, asta in timp ce Pakistanezii nu reprezinta decat 7% din populatie!

Raportul indica ca 18 din cei 264 de pedofili condamnati sunt albi, in timp ce 22 sunt negri.

Cei doi cercetatori au constat ca daca fetele din comunitatea pakistaneza erau considerate ca “protejate”, pentru ca virginatatea lor este legata de “onoarea familiei”, tinerele fete albe erau considerate ca “tinte usoare” si “deschise relatiilor sexuale cu un pic de convingere”.

“Un pic de convingere” inseamna, tradus, Rotherham si Rochdale!

 

sursa: Bogdan Calehari

4 Comments
 1. bzzz says

  daca ati trimis freikorrpsurile sa crape in rusia inainte sa faceti ordine deplina in jidanimea autohtona, deh…

 2. bzzz says

  pardon comentariul era pentru articolul cu retelel de socialziare , dar ma rog cred ca se aplica si la mica britanie in loc de freikorps puneti nobilimea si in loc de rusia puneti guvernul laburist stiti voi ala care dupa ce idiotii au luptat in razboi le-a impus taxe pe mostenire de au ramasa nobilii pardon de expresie cu nadragii rupti in fund

 3. Ionut Moraru says

  Sa lasam in continuare toate ciorile si toti salbaticii din grotele Pakistanului sau din cocotierii africani sa violeze fetitele albe din Europa, desigur in numele tolerantei, al iubirii-de ce nu?-, al cacialmalei jidanesti care „ne informeaza” ca a crescut foarte mult media de varsta in Europa si nu mai are cine sa munceasca (la violat, furat si iar violat desigur) si in numele stalinismului numit „corectitudine politica” (adica daca nu folosesti cuvintele inepte si de lemn pe care vreau eu sa le folosesti, te ia mama dracu’ ca eu asa vreau sa vorbesti). De ce sa fim „rasisti” cand putem doar sa privim toate aceste minunate „beneficii” aduse de nepretuitii „lucratori” in campul muncii din Africa si Asia?

 4. Adrian says

  Ciorile nu sunt adaptabile societății creștine albe europene.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php