Fără cuvinte: Ungaria și Polonia au apărat poziția statului român în ceea ce privește nerecunoașterea căsătoriei gay la Curtea Europeană de Justiție. CNCD, instituție finanțată din bani publici, s-a poziționat contra propriului stat!

1 492
Situație ieșită din comun la Curtea Europeană de Justiție, acolo unde a ajuns procesul pe care doi homosexuali l-au intentat statului român, pe motiv că nu le recunoaște „căsătoria” încheiată în Belgia: în timp ce reprezentantul Guvernului României a susținut poziția statului, Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (președintele Csaba Astalosz – FOTO) – finanțat tot de la buget, a avut o poziție contrară!
Surse care au dorit să-și păstreze anonimatul au precizat că în favoarea României au avut poziții „admirabile” Polonia, Ungaria și Letonia. În favoarea cuplului homosexual a intervenit Olanda.
„Ieri la Curtea Europeană de Justiție cea mai defavorabilă pledoarie pentru statutul familiei în România a avut-o…CNCD (Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării). În condițiile în care instituția este de stat, finanțată de la buget.. Practic România a avut două poziții complet opuse: una a agentului guvernamental și una a CNCD!!!
Absolut admirabil au intervenit în favoarea României Polonia, Ungaria și Letonia cu trei pledoarii superbe.
Din fericire în favoarea cuplului Coman, a intervenit doar Olanda și numai în scris, fără pledoarie”
1 Comment
  1. Ionut Moraru says

    Noroc ca „agentul guvernamental” nu era la ora asta un guvern Ciolos. Altfel ne dadeam singuri in cap din doua directii pro homosexualitate si ne apara Ungaria si Polonia de radeau si curcile de noi. D-nul sau „D-na” Csaba Astalosz este un evreu ungur, deci nu doar ungur. Nu trebuie echerul si sublerul ca sa ii luam masura capului, nasului si urechilor (asa cum vedem in filmele jidanesti de propaganda anti-germana), ci trebuie doar sa ii privim poza. Dar parca lipseste ceva din poza asta….. Un inscris pe fruntea lui: SCUIPATI AICI!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php