AUR, reacție dură la gestul președintelui Ucrainei: Zelenski să ceară urgent SCUZE celor 500.000 de etnici români care acum țin de Kiev

0 1.314

George Simion, co-președinte AUR, a reacționat la declarația președintelui Ucraina, Volodimir Zelenski, cel care i-a uitat pe românii din această țară în mesajul dedicat „Zilei Unității”. Simion i-a cerut lui Zelenski să le ceară urgent scuze românilor din această țară și s-a întrebat ce fel de alianță are România cu Ucraina dacă nu oferă „garanții pentru români”.

„Președintele Ucrainei trebuie să își ceară urgent SCUZE față de cei 500 000 de etnici români care țin acum de Kiev. România nu tolerează bătaia de joc”, a sunat mesajul deputatului AUR.

Acesta a fost însoțit de textul: „Zelenski a uitat de minoritatea română din Ucraina. La fel ca Iohannis, de altfel…dacă nu se oferă garanții pentru români, de ce se cheamă Alianță?”

Sursa: R3Media

foto principal: InfoPrut

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php