China îndeplinește visul „specialiștilor” Jurma, Cherecheș și al ussr: regimul comunist închide în case 13 milioane de oameni pentru doar 143 de cazuri

0 1.022

Oficialii Partidului Comunist Chinez au blocat joi întregul oraș Xi’an, după ce se pare că doar 143 din cei 13 milioane de locuitori ai comunității au fost testați pozitiv pentru coronavirusul chinez în ultimele două săptămâni, a raportat agenția oficială de presă de stat a Chinei, Xinhua.

Pe 22 decembrie, Guvernul din Xi’an a anunțat un lockdown în tot orașul care a intrat în vigoare de a doua zi, pentru o perioadă nedeterminată. Orașul va permite „unui membru al familiei să facă curse de cumpărături la fiecare două zile” în timpul perioada de izolare, potrivit Wall Street Journal.

Oficialii municipali din Xi’an „i-au îndemnat pe rezidenți să nu părăsească orașul decât dacă sunt testați pentru Covid-19 [coronavirusul chinez] și nu au autorizație de la angajatori sau autoritățile la nivel comunitar”, a informat miercuri oficiosul comunist.

„Toate mesele în interior și adunările în aer liber, cum ar fi dansul de grup în spațiile publice, au fost suspendate”, a adăugat sursa menționată anterior.

Oficialii comuniști au ordonat blocarea Xi’an – un oraș cunoscut pentru moștenirea creștină premodernă – cu doar două zile înainte de Crăciun. În timp ce populația modernă din Xi’an îi consideră pe creștini ca fiind o minoritate, metropola istorică a atras primul misionar creștin înregistrat în China în secolul al VII-lea datorită locației sale de-a lungul vechiului Drum al Mătăsii, care unește comercianții estici și occidentali.Lockdown-urile dure sunt „soluția” propovăduită de „experți” precum Răzvan Cherecheș sau Octavian Jurma, dar și de către liderii ussR.

sursa: R3Media

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php