Proteste împotriva dictaturii sanitare în Grecia și Franța

1 1.804

Mii de oameni au protestat, miercuri, în Grecia și în Franța, față de noile măsuri anunțate de autorități, respectiv vaccinarea obligatorie pentru anumite categorii profesionale și introducerea permisului sanitar.

În Grecia, mii de oameni au protestat pe străzile Atenei, dar și în alte orașe din întreaga țară, față de decizia anunțată de autoritățile elene privind obligativitatea vaccinării pentru anumite categorii profesionale.

Oamenii purtau pancarte pe era scris „Nu vaccinării obligatorii” și „Libertate”, precum și cruci ortodoxe sau drapele naționale, a transmis AFP, citat de Agerpres.

Săptămâna trecută, premierul Kyriakos Mitsotakis a anunţat obligaţia ca îngrijitorii şi personalul din căminele de bătrâni să se vaccineze, sub ameninţarea că în caz contrar ar putea fi suspendaţi din muncă. Joi, în Parlamentul de la Atena urmează să se voteze acest decret.

Și în Franța oamenii au ieșit în stradă pentru a protesta față de permisul sanitar care a intrat deja în vigoare, de miercuri, precum și față de vaccinarea obligatorie impusă cadrelor medicale.

Sute de protestatari anti-restricții au pătruns în primăria orașului Chambery, pentru a cere demisia președintelui Franței, conform France 3. Aceștia au spart portretele președintelui francez în timp ce  scandau „Nu certificatului sanitar!” şi „Macron, demisia!”.

via RostOnline

foto Voice of America

1 Comment
  1. IO...gerules says

    La vaccin tovarasi,la moarte fratilor.Viitorul se prevede (de catre cei cu caciulite si codite de sub palarie)a fi comunist cu forta.Da,din nefericire muhaielele pun botul sub masca criminala a Organizatiei Momdialae a Satatii.Datorita inculturii si dezinformarii promovate in lumea intreaga de catre stapanii din umbra,majoritatea bipezilor au intrat in panica,in frica ce se infiltreaza in mintile lor saracite de judecata normala.Lumea la uitat pe Dumnezeu.Nu mai cer ajutorul acestuia ci cer ajutor diavolului.Conseciintele vor fi catastrofale.Zombii vor domina viata normala a lumii?

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php