Soros cere înlocuirea lui Zuckerberg

1 1.273

Într-un articol publicat în The New York Times, Soros cere înlocuirea lui Mark Zuckenberg din fruntea companiei Facebook pe care acesta a fondat-o. Motivul? Refuzul lui Mark Zuckerberg de a verifica publicitatea politică ar face ca Trump să fie reales și ar ajuta la răspândirea știrilor false și a dezinformării.

Soros bănuiește, de altfel, că Zuckerberg a încheiat o alianță ascunsă cu președintele Trump. „Facebook îl va ajuta pe președintele Trump să fie reales, iar domnul Trump va apăra, la rândul său, Facebook împotriva atacurilor din partea autorităților de reglementare și a media.”

Soros susține că Zuckerberg s-a întâlnit cu președintele Trump în urmă cu patru luni, pe 19 septembrie 2019, iar acordul informal dintre cei doi „a deschis ușa pentru fals, manipulare, declarații extreme și incendiare ”.

1 Comment
  1. Moraru Ionut says

    Intrebarea mea ar fi: reptila asta matusalemica si -ce sa vezi- evreiasca nu mai moare ca sa avem si noi o lume mai buna? Cu ce se intretine cu pishat de tap?

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php