Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

Actorul Jonathan Jackson, apel public pentru construirea mănăstirii ortodoxe românești din Irlanda

Actorul Jonathan Jackson, apel public pentru construirea mănăstirii ortodoxe românești din Irlanda: „Este un lucru minunat ceea ce fac!”

Actorul american Jonathan Jackson, convertit la Ortodoxie, a făcut un apel public la strângerea de fonduri pentru proiectul mănăstirii ortodoxe românești din Shannonbridge, Irlanda, anunță Basilica.

Conform materialului Basilica, Jonathan Jackson apreciază inițiativa înființării unui așezământ monahal în „inima Irlandei” și îi caracterizează pe promotori drept „niște oameni minunați”.
„Au o pagină de strângere de fonduri și este un lucru minunat ceea ce fac. (…) Dacă ești inspirat de ceea ce fac, dacă ai cât de puțin de oferit cred cu sinceritate că va fi o comoară”, a precizat actorul de la Hollywood într-o postare video pe Facebook.
Mănăstirea este proiectul Mitropoliei Ortodoxe Române a Europei Occidentale și Meridionale care se află într-o campanie de strângere de fonduri pentru achiziționarea terenului. Mănăstirea va avea trei hramuri: Izvorul Tămăduirii,  Sfântul Ciaran de Clonmacnoise (9 septembrie) și Soborul tuturor sfinților celți ai Irlandei.
Monahia Iosifia, coordonatoarea campaniei de strângere de fonduri în mediul online, menționează că obiectivul este strângerea a 250.000 euro. Până în prezent, s-a strâns suma de 23.220 euro.
Donațiile se pot face aici

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=42597

Postat de pe 22 sept. 2019. Catalogat ca Extern. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

Lasă un răspuns

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php