Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

Donald Trump confirmă decizia de a anula loviturile aeriene asupra Iranului

Președintele american Donald Trump a confirmat vineri că a retras ordinul de lovitură militară asupra Iranului după ce a aflat numărul de victime posibile, relatează Breitbart News

„Eram pregătiți pentru a replica noaptea trecută in trei locații diferite ,” a dezvăluit Trump pe Twitter. Atacul a fost planificat ca represalii pentru că Iranul doborase joi, în apele internaționale, o dronă americană de supraveghere.

Trump a afirmat că înaintea loviturii un general i-a spus că victimele ar putea fi de până la 150 de persoane.” Cu zece minute înainte de lovitură am oprit-o, nu era proporțională cu împușcarea unei drone fără pilot”, a scris el.Trump a adăugat că nu se grăbea pentru alte conflicte militare cu Iranul, dar l-a avertizat sa nu încerce obținerea unei arme nucleare. Președintele a reamintit istoria recentă a relației Statelor Unite cu Iranul, menționând că fostul președinte Barack Obama „a făcut o afacere disperată și teribilă” care a inclus peste un miliard de dolari.

„Iranul avea probleme mari și el i-a salvat”, a spus Trump. „Le-a dat cale liberă spre armele nucleare și repede. „Președintele S.U.A. a adăugat că Iranul a continuat să strige „Moarte Americii”, în ciuda acordului, pe care l-a anulat, în calitate de președinte.”Sunt astăzi o națiune mult mai slăbită decât la începutul președinției mele, când au provocat probleme majore în tot Orientul Mijlociu”, a spus Trump. „Acum ei sunt un eșec!” El a discutat, de asemenea, decizia sa vineri după-amiază, într-un interviu acordat în cadrul emisiunii canalului NBC „Meet the Press”.

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=41020

Postat de pe 21 iun. 2019. Catalogat ca Extern. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

Lasă un răspuns

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php