Daniel Gheorghe: Apel către guvern în cazul fetiței din Mehedinți

0 449

„Cer public Guvernului României sa răspundă asupra motivației care a permis acest caz grav de brutalizare a unui copil de către reprezentanții unor instituții care teoretic au obligația de a apăra si proteja drepturile oamenilor în slujba cărora funcționează.

Comportamentul abuziv al procuroarei de caz, care o confisca prin agresiune pe micuță, este specific indivizilor lipsiti de empatie umană care au servit structurile de represiune ale regimurilor totalitare din trecut. Oare faptul că persoana respectivă este procuror o pune mai presus de lege? Așa slugarnici sunteți voi, oamenii din instituțiile judiciare și de forță ale statului român atunci când e vorba de o adopție internațională încât sunteți în stare să luați pe sus un copil din brațele celor care l-au crescut? Oare să înțelegem cum copiii României sunt tratați precum o marfă tranzactionabila pentru orisicine de prin lumea largă iar instituțiile publice de la noi aplica în mod selectiv principiul dreptului superior al copilului?” a scris deputatul Daniel Gheorghe pe Facebook.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php