Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

Daniel Gheorghe: Apel către guvern în cazul fetiței din Mehedinți

„Cer public Guvernului României sa răspundă asupra motivației care a permis acest caz grav de brutalizare a unui copil de către reprezentanții unor instituții care teoretic au obligația de a apăra si proteja drepturile oamenilor în slujba cărora funcționează.

Comportamentul abuziv al procuroarei de caz, care o confisca prin agresiune pe micuță, este specific indivizilor lipsiti de empatie umană care au servit structurile de represiune ale regimurilor totalitare din trecut. Oare faptul că persoana respectivă este procuror o pune mai presus de lege? Așa slugarnici sunteți voi, oamenii din instituțiile judiciare și de forță ale statului român atunci când e vorba de o adopție internațională încât sunteți în stare să luați pe sus un copil din brațele celor care l-au crescut? Oare să înțelegem cum copiii României sunt tratați precum o marfă tranzactionabila pentru orisicine de prin lumea largă iar instituțiile publice de la noi aplica în mod selectiv principiul dreptului superior al copilului?” a scris deputatul Daniel Gheorghe pe Facebook.

 

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=41023

Postat de pe 22 iun. 2019. Catalogat ca Politică, Social. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

Lasă un răspuns

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php