Hollywood-ul promovează avortul deoarece industria de divertisment dorește sex fără consecințe

0 390

Hollywood-ul nu mai este de mult timp pe aceeași lungime de undă cu majoritatea americanilor, acesta fiind unul dintre motivele pentru care puțini aleg să mai urmărească concursul anual de auto-felicitare numit Premiile Oscar.

Dacă există o chestiune care desparte Hollywood-ul de restul țării, aceasta este avortul. Nu este greu să înțelegi de ce: cei care lucrează în industria de divertisment doresc sex fără consecințe, pentru că asta înseamnă ca nu vor mai apărea copii (și nici boli cu transmitere sexuală). De aceea sunt atât de pasionați de susținerea avortului. Astfel s-ar explica reacțiile și declarațiile  Hollywood-ului în legătură cu legile recente care restricționează avortul, mai ales în privința statului american Georgia. În frunte cu CEO-ul companiei Disney, Bob Iger, „marii gânditori” ai Hollywoodului s-au aliniat, toți având același scop. Netflix, WarnerMedia, CBS, Showtime, NBCUniversal, AMC Networks, Sony Pictures, STX și Viacom au declarat că e posibil să-și facă bagajele și să părăseasă Georgia dacă proiectul de lege devine lege.

În prezent, aceștia beneficiază de stimulente fiscale generoase pentru a produce filme acolo.

Ceea ce face ca această problemă să fie plină de ironie este faptul că Hollywood-ul contribuie puternic la una dintre cauzele profunde ale avortului: promiscuitatea. În special, conținutul sexual al producțiilor Hollywoodiene – care au erotizat cultura timp de zeci de ani – contribuie la crearea unui mediu în care bărbații și femeile sunt mai predispuși la a nu mai fi cumpătați în comportamentul lor sexual. Imaginați-vă ce s-ar întâmpla dacă Hollywood-ul ar încetat să mai producă atâtea filme cu tentă sexuală și ar decide să lanseze o campanie educațională anti-promiscuitate? Aceasta ar putea duce la schimbări de comportament, dintre care una ar fi o scădere a inconștienței sexuale, ceea ce ar putea diminua necesitatea opțiunii de a face avort.

Bob Iger, și colegii săi de la Hollywood, știu ce se întâmplă, dar nu doresc să facă nimic în legătură cu acest lucru. În schimb, se mulțumesc să declare război împotriva Georgiei.

Sursă: lifenews

via Știri pentru viață

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php