Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

Întâlnirea anuală a Grupului Bilderberg va avea loc la Montreux, Elveția, între 30 mai și 2 iunie

Ediția din 2019 a întâlnirii exclusive Bilderberg va avea loc joi până duminică la Palatul Hotel Montreux din orașul elvețian Montreux, scrie site-ul TheLocal.ch

Aceasta va include pe ministrul elvețian de finanțe, Ueli Maurer, ministrul francez al economiei, Bruno Le Maire, șeful creștin-democraților din Germania, Annegret Kramp-Karrenbauer și directorul executiv al Crédit-Suisse Tidjane Thiam, printre alții. Potrivit cotidianului elvețian Tages Anzeiger, secretarul de stat american Mike Pompeo va fi, de asemenea, printre participanți, deși nu se află pe lista oficială de invitați de pe site-ul Bilderberg. Ziarul elvețian afirmă că Pompeo urmează să aibă o convorbire cu Ueli Maurer. Cei doi ar urma să discute despre situația din Iran unde Elveția reprezintă interesele SUA.Cu toate acestea, Ministerul de Finanțe al Elveției a declarat marți că nu ar fi fost programată nicio întâlnire între Pompeo și Maurer.

Bilderberg, care datează din 1954, cuprinde o listă de invitați de aproximativ 130 de persoane din Europa și America de Nord, incluzând membri ai familiilor regale, magnați din lumea afacerilor și renumite cadre universitare.

Organizatorii susțin că natura privată a evenimentului oferă participanților șansa de a organiza discuții informale despre probleme majore. Subiecte susținute pentru discuții în acest an includ schimbările climatice și durabilitatea, Brexit, China, Rusia, viitorul capitalismului și social media. Potrivit site-ului oficial Bilderberg, discuțiile se desfășoară în cadrul Regulamentului Chatham House, ceea ce înseamnă că participanții pot folosi orice informație primită în timpul întâlnirii, dar nu-i pot dezvălui sursa.Anul acesta va fi a doua oară când reuniunea Bilderberg a avut loc în Elveția. În 2011, a avut loc la St Moritz, în sud-estul țării.

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=40472

Postat de pe 29 mai 2019. Catalogat ca Extern. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

Lasă un răspuns

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php