Violențe în Venezuela: se trage în manifestanții contra regimului socialist. Vehicule blindate au intrat în protestatari.

1 427

Tienanmen în Venezuela , titrează site-ul Breitbart News: canalele care transmit de la fața locului au înregistrat imagini cu vehicule blindate aparținând forțelor loiale lui Nicolas Maduro călcând protestatarii adunați la apelul președintelui autoproclamat Juan Guaido de a susține pe soldații care nu mai sunt loiali regimului Maduro.

În cartierul Altamira din Caracas civilii adunați la apelul lui Guaido au fost atacați de loialiștii lui Maduro care au folosit gloanțe de cauciuc și gaze lacrimogene iar într -un incident înregistrat aceștia intră cu vehiculele lor blindate în manifestanți .

În Chacao, un alt cartier din Caracas , forțele loiale lui Maduro folosesc de asemenea gaze lacrimogene pentru a dispersa manifestanții . Într – una din înregistrările de la fața locului apar și soldați trimiși pentru a reprima protestele refuzând să execute ordinele regimului…

 

1 Comment
  1. IO...gerules says

    Venezuele se pare ca la ora actuala este cea mai mare producatoare de petrol din lume.In conseciinta sacalii vopsiti in toate culorile binefacerii se reped la prada.Cred ca Maduro este un nationalist cinstit,un patriot,Apropo,ce sa intamplat in China in piata Tienanmen s-a inpamplat pe 21 dec 1989 in Bucuresti in fata cladirii CC-ului,Diferenta intre cele douo manifestatii ca chinejii iau pus pe fuga pe complotistii ascunsi,ceace Ceausescu n-a facut.Rezultatele se vad in toata splendoarea intunecata a istoriei.China si-a vazut de treaba in continuare,treaba pe care nimeni din lume nu o poate judeca,decat poporul chinez.In Romania totul s-a spuberat pentruca acei razvratiti falsi au fost lasati sa-si faca mendrele.In Venezuela actuala cred ca Nicolas Maduro are dreptate ,asa cum a avut si in Siria seful statuluyi sirian nationalist.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php