Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

Polonia va cere Germaniei reparații în valoare de 900 de miliarde de dolari

Polonia intenționează să solicite reparații din partea Germaniei pentru pierderile suferite în timpul celui de-al doilea război mondial, în valoare de cel puțin 900 de miliarde de dolari.

Declarația aparține deputatul Sejmului polonez, Janusz Shevchak, membru al grupului parlamentar pentru evaluarea sumei care urmează a fi revendicată. „Atât timp cât Germania nu va plăti datoria pe care o are pentru daunele suferite de Polonia în timpul celui de-al doilea război mondial, și vorbim despre o sumă de cel puțin 900 miliarde de dolari, autoritățile germane ar trebui să aibă o reținere excepțională atunci când vine vorba de atacuri la adresa guvernului polonez”, a declarat domnul Shevchak într-un interviu acordat revistei WPolityce. Acesta consideră rușinos faptul că, în ultimii 30 de ani, autoritățile poloneze au ignorat problema despăgubirilor pentru daunele produse de Germania. Anterior, președintele Andrzej Duda a declarat că problema reparațiilor germane este încă deschisă.

 

via Evz.ro

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=39551

Postat de pe 11 apr. 2019. Catalogat ca Extern. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

Un comentariu for “Polonia va cere Germaniei reparații în valoare de 900 de miliarde de dolari”

 1. nisof

  Asta e bunã! Criminali rasisti „democrati” comunisti-neocomunisti polonezi dupã ce a furat provinciile germane Pomerania si Silezia, au alungat 2 milione de nemti din casele lor si au omorit zeci de mi de germani mai cer si pagube! Azi sunt vre-o 500 de mii de polonezi mizerabili si timpiti care trãesc la „nazisti” în Germania, pentru cã Polonia lor este un mizerabil cotet fata de Germania! Sã vã fie rusine derbedeilor care cersiti ca tigani 99 de miliarde de dólari dela nemti, dar si asa, tot în mizerie, prostie si înompetentã veti crãpa, pentru cã sunteti blegi si prosti fata de nemti!

Lasă un răspuns

Ultimele articole

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php