Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

Organizația Mondială a Sănătății recomandă femeilor să își provoace singure avortul

 

 

Organizația Mondială a Sănății a publicat noul ghid al avortului, care reflectă ultimele evoluții în domeniu, în cea mai mare parte de ordin cultural și mai puțin medical.

Raportul începe prin a explica faptul că nu doar femeile pot deveni gravide, ci și „persoanele cu diferite identități de gen”, iar avorturile trebuie efectuate într-o manieră care promovează sănătatea și drepturile omului, inclusiv egalitatea de sex și gen (cu distincție clară între cele două).

În contradicție cu afirmația din introducere potrivit căreia „cuplurile și persoanele” decid numărul de copii și momentul în care să îi aibă, în cele 72 de pagini ale raportului nu se mai face nicio referire cu privire la cuplu, iar mamele sunt numite „persoane însărcinate”. În cazul adolescentelor, raportul consideră părinții mai mult ca o barieră în calea avortului, care trebuie evitată.

În raport femeile sunt încurajate să își provoace singure avortul în condiții de siguranță, ceea ce ar duce la o mai bună utilizare a resurselor de asistență medicală. Ghidul din 2012 era mai precaut în această privință și considera avortul autoprovocat ca riscant, cu probabilitate mare de a produce complicații și reacții adverse. În mod cert, noul raport ONU va fi bine primit de către cei care vând on line pastile care produc avort, practică care s-a răspândit la nivel internațional și este, în prezent, promovată în SUA.

https://stiripentruviata.ro/organizatia-mondiala-a-sanatatii-recomanda-femeilor-sa-isi-provoace-singure-avortul/

 

Sursă: lifesitenews.com

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=38161

Postat de pe 29 ian. 2019. Catalogat ca Extern. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

Un comentariu for “Organizația Mondială a Sănătății recomandă femeilor să își provoace singure avortul”

 1. Ionut Moraru

  Eu cred ca membrii Organizatiei Mondiale a Sanatatii trebuiau avortati. Au dreptate, uneori e necesar avortul ptr a nu iesi asemenea forme de viata sinistre.

Lasă un răspuns

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php