Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

Trump critică Federal Reserve: este “singura problemă pe care o are economia noastră”

Preşedintele american a afirmat că Federal Reserve este “singura problemă pe care o are economia noastră”.

Donald Trump a atacat Federal Reserve, criticând-o pentru creşterea ratei dobânzii. Săptămâna trecută, banca centrală americană a majorat anul acesta pentru a patra oară dobânda de referinţă în intervalul 2,25% – 2,50% şi alte două creşteri sunt proiectate pentru 2019.

“Singura problemă pe care o are economia noastră este Fed. Ei nu simt piaţa, nu înţeleg războaiele comerciale necesare sau dolarul puternic sau chiar blocajele democraţilor cu privire la graniţe. Fed este ca un jucător de golf puternic care nu poate marca puncte deoarece nu simte loviturile”, a scris Trump într-un mesaj postat pe Twitter.

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=37573

Postat de pe 29 dec. 2018. Catalogat ca Extern. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

Un comentariu for “Trump critică Federal Reserve: este “singura problemă pe care o are economia noastră””

 1. Ionut Moraru

  Federal Reserve este o banca PRIVATA jidaneasca de la care statul american imprumuta bani si plateste dobanda pentru asta in timp ce majoritatea locuitorilor planetei cred ca este banca nationala a Americii. De ce oare SUA nu emit singure bani ptr care sa nu plateasca dobanda?? Intrebare retorica…

Lasă un răspuns

Ultimele articole

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php