Declarație stupefiantă a deputatului USR, Cladiu Năsui, despre Stalin: Era uman, ca și Hitler, ca și fiecare dintre noi. Probabil a dorit să facă și ceva bun pentru omenire

1 599
Deputatul USR Cladiu-Iulius-Gavril Năsui a scris pe facebook că Stalin „era uman, ca și Hitler, ca și fiecare dintre noi. Probabil a dorit să facă și ceva bun pentru omenire”.
Postarea a venit în contextul în care un alt membru USR, senatoarea Florina Presadă, a postat o poză cu Iosif Stalin în tinerețe, însoțită de următorul comentariu: „Sunt încă în admirație față de cum arăta tânărul Stalin …cineva ar trebui să se întoarcă în timp să-l oprească din a deveni Stalin așa cum îl cunoaștem”
În vârstă de 33 de ani, Năsui a fost ales deputat în 2016 la București, este membru în comisia pentru buget, finanțe și bănci și secretar al Grupului parlamentar al Uniunii Salvați România.
A făcut parte din cabinetul Ministrului Finanțelor Publice în cadrul guvernului Cioloș.A absolvit de la facultatea de finanțe a universității Paris-Dauphine și a efectuat un Master la universitatea Bocconi, în Italia, tot în domeniu finanțelor.
I.V. Stalin a fost conducătorul comunist  al Uniunii Sovietice între 1922 și 1953 și este considerat responsabil pentru moartea a aproximativ 20 de milioane de oameni, atât din cauza epurărilor pe motive politice și religioase, cât și a politicilor de industrializare cu orice preț a URSS.
sursa: ActiveNews
1 Comment
  1. CALIN EUGEN says

    Sa va fie rusine,d-le Nasui;cum puteti sa spuneti asa ceva despre Stalin?

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php