Whoopi Goldberg, acuzată că îi scuipă și înjură pe cei de altă convingere politică

0 447

O invitată la emisiunea The View de la ABC o acuză pe actrița Whoopi Goldberg, una din gazdele show-ului, că a scuipat-o și a înjurat-o după emisiune. Actrița a confirmat doar că a înjurat-o ireproductibil.

https://youtu.be/ZsGaWAdKjuo

Invitata a fost Jeanine Pirro, fost judecător, apărătoare a drepturilor femeilor și gazda unei emisiuni premiate de la FOXNews, care îi poartă numele: Judge Jeanine Pirro. Ea a publicat de curând o carte în care demontează narațiunile anti-Trump răspândite de liberalii și democrații americani: Liars, Leakers, and Liberals: The Case Against the Anti-Trump Conspiracy („Mincinoși, surse anonime și liberali: Cazul împotriva Conspirației Anti-Trump”).

La emisiunea de la ABC, Whoopi Goldberg s-a dezlănțuit într-o tiradă anti-Trump și nu i-a mai permis invitatei să vorbească despre cartea ei, emisiunea terminându-se mai devreme decât de obicei. La plecare, după ce showul s-a terminat abrupt, Jeanine Pirro i-a spus actriței că ea s-a luptat toată viața pentru cei nedreptățiți. Pirro afirmă că, după această afirmație, Goldberg a scuipat-o, a înjurat-o („F*ck you!”) și i-a spus să părăsească mai repede clădirea.

Ulterior, Whoopi Goldberg a confirmat numai că a înjurat-o. Cititorii de pe Amazon spun despre cartea fostei judecătoare că este captivantă și plină de informații, dar probabil că nu ar fi aflat despre ea dacă scandalul confruntării dintre autoare și actriță nu ar fi făcut înconjurul Americii.

Sursa: The Daily Wire

Traducere: Știri pentru viață

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php