Are loc în OCCIDENT un GENOCID al ALBILOR? Istoria ALTFEL decât o înveți la școală

1 523

Evz.ro: Cine aduce în dezbatere existența unui plan pentru dispariția rasei albe este considerat neo-nazist, activist pentru supremația albilor, naționalist sau cel puțin un adept al teoriilor conspiraționiste.

https://youtu.be/HlP84iYwVbY

Oficial, nimeni dintre mai-marii Uniunii Europene nu recunoaște că se încearcă înlocuirea populațiilor europene sau măcar metisarea acestora cu imigranții din Africa de Nord și Orientul Mijlociu. Establishmentul politic susține că o astfel de teorie este o prostie sau o născocire a unor minți înfierbântate.

Dacă politicienii răspund punând etichete, adepții acestor teorii au argumente. Construcția europeană are la bază, cel puțin parțial, ideile faimosului conte Kalergi, același Kalergi care anunța că Europa viitorului va fi locuită de o rasă mixtă.

Dar nu numai existența, certă din punct de vedere istoric, a planului Kalergi, naște suspiciuni. Cei care susțin că în Occident se petrece un experiment demografic de proporții uriașe, destinat să înlocuiască popoarele albe, aduc în discuție o serie de factori, dintre care unii care țin de politica forțelor liberale care conduc Uniunea Europeană, alții de realități istorice incontestabile. Este evident că, în ultimele decenii, multe țări din Uniunea Europeană au încurajat o migrație de mari proporții și au pus în funcțiune mecanisme de integrare a noilor veniți, inclusiv conceptul de societate multiculturală. Pe de altă parte, este un fapt incontestabil că popoarele din Occident se confruntă cu o scădere și o îmbătrânire accelerată a populației. (Citește mai mult: Evz.ro)

1 Comment
  1. Ionut Moraru says

    Majoritatea tarilor europene sunt conduse de niste criminali conspirationisti. Istoria asteapta ca furia populara sa ii mature si sa fie judecati ptr crime impotrima umanitatii. Dă Doamne!! Occidentalii s-au lasat calcati in picioare si nici acum nu isi dau seama ce i-a lovit.
    In legatura cu alta jidaneala, anume „legea impotriva antisemitismului”. Nimeni pe lumea asta nu poate sa monopolizeze dreptul meu de a urî si sa-mi reglementeze sentimentel prin legi. Asta o facea Pol Pot in „Kampucia democratica”, criminalul comunist care daduse legi ce interziceau sentimentele: nu aveai voie sa razi, nu aveai voie sa plangi.Bolsevicii de azi din parlamentul rusinii sa ma scuteasca cu cacaturile lor: iubesc pe cine vreau, urasc pe cine vreau si raspund de asta doar in fata lui Dumnezeu, Amin!
    Deci puiteti fi antisemiti linistit ca nu incalcati nici o lege. Aia e o gluma, nu lege.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php