Stânga a dezlănțuit „Jihadul” împotriva discursului conservator pe principalele rețele de socializare: instaurarea celei mai mari cenzuri din istorie

0 491

Președintele și fondatorul Centrului de Cercetare Media Brent Bozzell a vorbit despre studiul CCM, „Cenzurat! Cum companiile media din online suprimă discursul conservator”, în emisiunea „Ingraham Angle” de luni, de pe canalul american Fox News, relatează Breitbart News.

Bozzell a spus: „Este vorba de instaurarea celei mai mari cenzuri a liberei exprimări din istorie, în întreaga lume. Să mă explic: stânga a dezlănțuit Jihadul împotriva gândirii conservatoare. Se întâmplă în lumea academică, în industria de divertisment, în afaceri, religie, peste tot.”

„Acum se concentrează pe giganții site-urilor de socializare” a continuat el. „Acești giganți ai social media au audiențe de miliarde de oameni; și ceea ce am arătat în acest masiv studiu este că, fie că vorbim de Facebook, Twitter, Google sau YouTube, toți aplică diferite tactici pentru a-i cenzura pe conservatori”

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php