Pretextul de care se folosește social-bolșevismul secolului 21 pentru a-și justifica și impune agenda

1 683

Minoritatea homosexualilor și disforicilor de gen este scutul uman și pretextul de care se folosește social-bolșevismul secolului 21 pentru a-și justifica și impune agenda, la fel cum proletariatul a fost pretextul și justificarea comunismului de secol 19-20.

Nu cu homosexualii și trans-sexualii avem vreo luptă -ei sunt nefericiții ostatici ai acestei agende ideologice, nu autori, nu vinovați; ci cu nihilismul care se folosește de ei, acest rău care își schimbă mereu masca (socialism, marxism, comunism, troțkism, maoism, progresism) și se încăpățânează să nu mai moară.

de Cristina Popescu, Facebook

via Știri pentru viață

 

1 Comment
  1. Ionut Moraru says

    Mama retardata mananca ftalati din recipintele de plastic pe care le baga in cuptorul cu microunde, in congelator (dioxina), Mc Donalds, KFC si asa mai departe. Fatul este modifical hormonal si emasculat inca din burta retardatei si mai tarziu se va naste o forma de viata care va spune ca este o fetita in corp de barbat doar ptr ca ma-sa i-a modificat testosteronul mancand cacaturi cu colegii # rezist. Asta e toata teoria poponarilor care se cred fetite.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php