STUDIU. Acceptabilitatea socială a homosexualității a scăzut în America

1 592

Pe blogul Turtle Bay, al organizației Center for Family and Human Rights, Stefano Genarini, doctor în științe juridice și expert acreditat ONU, remarcă faptul că, la nivel internațional, agenda LGBT nu pare să aibă viitor politic.

Un studiu efectuat la comanda organizației GLAAD a descoperit că în SUA acceptabilitatea socială a problematicii LGBT a scăzut – și aceasta în ciuda faptului că în 2013 toate statele americane au fost obligate printr-o decizie a Curții Supreme SUA să legifereze „căsătoria” pentru persoane de același sex.

Același studiu a mai descoperit că a scăzut procentul americanilor care sprijină puternic agenda LGBT. Activiștii dau vina pe Administrația Trump, dar comentatorii pro-familie cred că acesta ar putea fi rezultatul intransigenței cu care promotorii agendei pro-homosexualitate îi vânează în instanță pe oamenii care refuză să aplaude mesajul lor.

Sondajul integral aici.

 

 

sursa: Știri pentru viață

1 Comment
  1. istoria se repeta says

    da mah , s-au mai facut din astea si tot de catre satanicii astia de comunisti si au dat chix atat de tare incat dupa ce poponarii defilau pe strada in Rusia iar populatia era atat de scarbita incat nu mai voia sa munceasca si nici sa aiba de a aface cu proaspatul instalat guvern comunist, din cauza astora , au trebuui sa-i bage in lagare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php