Marşul pentru Viaţă de la Berlin (16 septembrie 2017) va fi precedat de o conferinţă de bioetică (15 septembrie 2017)

0 420

Sâmbătă, 16 septembrie 2016, de la ora 13:00, în dreptul clădirii din Berlin a Reichstag-ului (clădirea în cre au loc lucrările camerei inferioare a Parlamentului Federal German), are loc cea de a opta ediţie a Marşului pentru Viaţă Germania, care are ca temă apărarea drepturilor celor mai vulnerabili membri ai umanităţii: copiii nenăscuţi şi vârstnicii şi bolnavi terminali.

Marşul pentru Viaţă de la Berlin 2017 a publicat o declaraţie care cere societăţii să respecte dreptul necondiţionat la viaţă al tuturor persoanelor umane, indiferent de problemele cu care sunt diagnosticate in utero sau la final de viaţă şi consideră că trebuie descurajat avortul selectiv pe bază de sex sau pe criterii de sănătate a copilului nenăscut. Mişcarea Marşul pentru Viaţă Germania propune înlocuirea practicii avortului cu dragostea şi responsabilitatea, cere eliminarea finanţării publice a avortului, o informare mai bună şi o implicare mai mare din partea cetăţenilor şi aplicarea principiului incluziunii sociale încă de la concepţie, nu doar de la naştere, aşa cum se întâmplă în prezent în cazul persoanelor cu dizabilităţi.

Particpanţi din toate ţările sunt invitaţi să se alăture Marşului. Mai multe detalii organizatorice se găsesc aici.

Evenimentul va fi precedat, în ziua de 15 septembrie 2017, de o conferinţă de bioetică pe teme pro-viaţă. Pentru a participa şi a beneficia de traducere simultană în limba engleză, contactaţi organizatorii. Mai multe informaţii aici.

 

sursa: Ştiri pentru viaţă

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php