Autoritățile locale din Calais refuză să pună în aplicare ordinul judecătoresc pentru condiții mai bune acordate imigranților

1 306

Autoritățile locale din Calais refuză să pună în aplicare un ordin judecătoresc prin care sunt obligate să ofere condiții mai bune imigranților care ajung acolo.

https://youtu.be/dmpnidUx9pA

Argumentul lor este că astfel tot mai mulți imigranți care caută azil for veni din nou în număr mare în nordul Franței, pentru a încerca să ajungă în Anglia.

Luni, forul suprem de justiție al Franței a decis că autoritățile locale trebuie să îmbunătățească traiul imigranților care ajung în localitate, cu locuri de cazare, dușuri, alimentare cu apă potabilă.

În momentul de față sunt 600 de imigranți care trăiesc în Calais, în condiții grele, la câteva luni de la desființarea Junglei care adunase 6000 de imigranți.

 

sursa: NapocaNews

1 Comment
  1. Ionut Moraru says

    Pai ne-a zis jidoavca Merkel ca astia trebuie sa ne creasca populatia Europei ca sa aiba cine sa plateasca pensiile in viitor. Nu vedeti ce muncesc sa plateasca pensiile? Cand un viol cand un jaf, cand o crima, cand un viol si tot asa….si de ce oare toti sunt negri? O fi adevarata pana la urma teoria aia rasist a baiatului nascut la Braunam am Inn?? Intrebare retorica.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php