Așa se face politica! Lider de la Varșovia: Nu noi am exploatat țările din care provin refugiații ajunși în Europa, nu ne-am folosit de forța lor de muncă și nu noi i-am invitat aici

2 747
Polonia are „dreptul moral” de a le spune „nu” refugiaților, a declarat sâmbătă cel mai influent politician al țării, Jaroslaw Kaczynski, aparand, din nou, decizia tarii sale de a nu fi de acord cu politica Bruxelles-ului privind primirea imigrantilor.
Așa se face politica! Lider de la Varșovia: Nu noi am exploatat țările din care provin refugiații ajunși în Europa, nu ne-am folosit de forța lor de muncă și nu noi i-am invitat aici
Polonia are „dreptul moral” de a refuza refugiați, pentru că „nu a exploatat” țări, afirmă Jaroslaw Kacyznski, liderul partidului de guvernământ polonez, respingând acuzațiile că țara ar beneficia de fonduri UE. De asemenea, el a denunțat invidia Marii Britanii pentru vizita președintelui american, Donald Trump.
„Noi nu am exploatat țările din care provin refugiații ajunși în Europa, nu ne-am folosit de forța lor de muncă și, până la urmă, nu i-am invitat noi în Europa. Avem dreptul moral deplin de a spune «nu»”, a declarat Jaroslaw Kaczynski, liderul formațiunii conservatoare Lege și Justiție (PiS), aflată la guvernare în Polonia, într-un discurs rostit la o reuniune a formațiunii, în orașul Przysucha, la 100 de kilometri sud de Varșovia, informeaza Mediafax.
Lliderul polonez a afirmat, conform agenției The Associated Press, că Marea Britanie invidiază Polonia pentru vizita la Varșovia a președintelui SUA, Donald Trump, înaintea summitului G20 din Germania. Jaroslaw Kaczynski a denunțat „atacuri” ale unor politicieni britanici la adresa Varșoviei din cauza acestei vizite. Jaroslaw Kaczynski nu a oferit detalii despre dispută. Guvernul Theresa May i-a adresat o invitație lui Donald Trump pentru o vizită de stat în Marea Britanie, dar, deocamdată, nu a fost stabilită nicio dată.
Luna trecută, Comisia Europeană a lansat proceduri de sancționare a Poloniei, Ungariei și Cehiei pentru refuzul de a primi solicitanți de azil în cadrul schemei Uniunii Europene de redistribuire a extracomunitarilor. Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, și-a atras critici dure la nivel european pentru că a permis venirea a milioane de imigranți extracomunitari.
După ce Emmanuel Macron, președintele Franței, a avertizat țări est-europene că Uniunea Europeană nu este „supermarket” și în contextul solicitărilor altor lideri vest-europeni de a condiționa accesul la fonduri comunitare de primirea refugiaților și de respectarea valorilor UE, Jaroslaw Kaczynski a respins acuzațiile că Polonia ar beneficia în mod nedrept de finanțare europeană.
sursa: ActiveNews
2 Comments
 1. pui de dac says

  Astia au lideri cu c…e, nu pe dracnea si iohannus presurile mUE…Bai nationalistii lu’ peste, lasati naibii disputele „legitimitatii” si uniti-va conservatori, legionari whatever toti care mai ganditi normal in tara asta ca 1+1 =2 si ca barbatul e barbat si femeia e femeie si doar ei trebuie sa aiba dreptul de a se casatori si educa si creste copii, ca peste 20-30-40 de ani tot romanii trebuie sa fie majoritari in tara asta nu tiganii sau musulmanii sau gay cu drept de a adopta si distruge copii , lasati naibii toate disputele si UNITI-VA toti care sunteti romani si crestini din tara asta! Altfel praful se va alege si in urmatorii 4 ani ii vom avea tot pe pesedeii „onorati” de tovul Ilici „marele patriot” care a salvat Romania de la dezintegrare in 90 iar in 2020 vor veni unii si mai bolsevici decat ei usr in coalitie cu patrihotii de la pnl. udmr etc …

 2. Moraru says

  Ăștia sunt uniți, au educația să-și respecte valorile, și nu să-și critice valorile. Însă în România, ciuma comunistă a decimat liderii și valorile, iar cozile de topor au condus țara spre folosul lor până în zilele noastre.
  Până n-o să înțelegem că schimbarea vine de la Hristos în interiorul omului cu deschidere spre semenii săi, deschidere în care să nu mai aruncăm vorbe murdare nici spre valori dar nici spre nonvalori, n-o să vină schimbarea visată.
  O vorbă spune: Conducătorii arată starea unui popor, așa că să lăsăm vorbitul urât la adresa celor care ne conduc, să ne rugăm la Bunul Dumnezeu pentru să le lumineze mintea, și așa vom începe să-i ajungem din urmă pe polonezi.
  Ce semănăm aia culegem.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php