În școlile engleze se învață la ora de Istorie că africanii au fost primii locuitori în Marea Britanie

4 409

Membrii “Asociației Africane și pentru Studii Asiatice” au analizat un curs de istorie prezentat de la 16 ani pentru elevii din școlile engleze, în care se învață că africanii au fost cei mai vechi locuitori ai Angliei.Creatorii cursului de istorie au declarat că punctul principal al cursului este de a contesta “dominația albilor” în istoria Marii Britanii.

britain-flag

Noii cercetători ideologici finanțați de fundații soroșiste consideră că legiunile romane erau formate din mauri și negri din nordul Africii și Orientul Mijlociu, așezate de împăratul Hadrian în castrele de pe limesul care îi poartă numele. Criticii spun că este “propaganda pro-imigrație.”

Istoricul Sir Roy Strong, a declarat: “Singurii africani care au venit aici au fost câteva sute veniți cu romanii și apoi au plecat! Mi se pare deranjant ca și copiii noștri trebuie învățați ceva care este proiectat în mod clar pentru a contribui la probleme contemporane, mai degrabă decât a spune povestea insulei noastre în mod corespunzător”.

Chris McGovern, președinte al Campaniei pentru  Educație Reală  a spus “Țara este vândută ideologiei politically correct și identitate națională sacrificată pentru grupurile minoritare ca să se simtă incluse. Istoria s-a transformat în propagandă pro-imigrație.”

Acest curs va fi predat în școli de limbă engleză, din septembrie, 2016, pe tot cuprinsul Marii Britanii.

sursa: NapocaNews

4 Comments
 1. ionut moraru says

  Cand Anglia era deja o putre in Europa crestina, strabunicii membrilor „Asociatiei Africane ptr studii Asiatice” se dadeau huţa cu lianele impreuna cu maimutele sau stateau agatati de copaci cu fundul in sus si capul in jos, cu un belciug in nas si o furculita infipta in fund, ptr ca nu stiau la ce foloseste acel instrument miraculos adus din Europa. Bravo Soros tata! Tampit ai fost, tampit ai ramas!

 2. ionut moraru says

  „Putere” vreau sa zic…

 3. Adrian says

  Legiunile alea romane din negri și mauri erau acolo ca să lupte contra cui ?
  Păi contra nimănui din moment ce negrii legionari erau primii locuitori din insulă.
  Judecând după aceeași metodă, pot să zic că de fapt dacii au fost primii locuitori , de exemplu Cohorta I Dacică (Cohors I Aelia Dacorum) care cică și-au trăit veacul pe acolo pe vremea lui Hadrian.
  Vă spun eu că „noii cercetători ideologici” , finanțați de … nu pot să-i scriu numele că vomit, au materii fecale în loc de materii cenușii.

 4. Viitorul says

  strabunicii membrilor „Asociatiei Africane ptr studii Asiatice” il crucificau pe Dumnezeu intrupat strigand in cor : sangele Lui asupra noastra si asupra copiilor nostrii!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php