ALERTA la Moscova: „Dupa Ucraina, Statele Unite pregatesc o noua REVOLUTIE langa noi”

0 342

Moscova a intrat in alerta dupa ce un avion ucrainean a livrat o incarcatura de 150 de tone de „corespondenta diplomatica” ambasadei SUA din Kirgistan. Presa ruseasca anunta deja ca SUA pregateste „un nou maidan”, pe modelul celui de la Kiev.

Ukraine-Maidan_1

„Potrivit publicatiei Delo No, incarcatura a fost livrata de doua zboruri ale unei aeronave de transport AN-124, apartinand companiei ucrainene Antonov Avialinii. Zborurile au avut loc intre 28 si 30 martie, si de fiecare data zborurile au plecat de pe aeroportul saudit Abu Dhabi spre aeroportul international Manas.

Ambasada Statelor Unite din Bishkek a receptionat in total 12 containere cantarind aproximativ 152 de tone in perioada 28-30 martie, scrie publicatia amintita, care precizeaza ca in noiembrie 2013, Ambasada SUA din Kiev a primit de asemenea „cargouri diplomatice” furnizate de US Air Force”, scrie russiatoday.ro.

Rusii tin sa aduca aminte ca in containere similare trimise in trecut la Kiev s-ar fi aflat „cutii cu 60 de milioane de dolari in bancnote mici, care au fost distribuite cu ocazia manifestatiilor antiguvernamentale de la sfarsitul aceluiasi an”.

In Kirgistan exista o baza militara americana, la Manas, incepand cu iunie 2014. Personalul bazei are imunitate diplomatica, iar incarcaturile ajunse pe calea aerului in baza nu sunt supuse controalelor de frontiera sau vamale, mai scriu rusii.

sursa: Aktual 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php