McCain: Există riscul răspândirii crizei ucrainene în Republica Moldova

0 408
McCain: Există riscul răspândirii crizei ucrainene în Republica Moldova
John McCain
Foto: US Senate

Criza ucraineană se extinde în țările vecine, inclusiv Republica Moldova și statele baltice. Declarația a fost făcută marți de senatorul american, John McCain, în cadrul emisiunii  „Morning Joe” laMSNBC, anunță Mediafax.ro.

Senatorul republican John McCain a criticat ezitarea lui Barack Obama de a-și intensificarea asistență pentru Ucraina pentru că, în opinia sa, președintele american nu apreciază supremația Statelor Unite pe plan global. Această supremație nu înseamnă că americanii trebuie „să lupte în orice război”, ci „asigurarea păcii prin exercitarea puterii” pentru a ajuta „oamenii care luptă pentru libertate”, este de părere senatorul american.

„M-am întors recent din Republica Moldova. Nu aș folosi calificativul „mi-e frică, dar mă simt extrem de îngrijorat cu privire la ceea ce poate face Putin. Și mult mai mult cu privire la ceea ce vom face noi”, a spus John McCain subliniind că problemele ucrainene se extind asupra țărilor vecine, inclusiv Republica Moldova.

via Unimedia

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php