Liderul Jobbik la Moscova, la invitaţia lui Alexandr Dughin

1 665

Lucrurile se leagă tot mai mult. În timp ce încearcă să se apropie de graniţa estică a României, edificând, prin Crimeea, un culoar spre Transnistria şi R. Moldova, Rusia încurajează extremiştii maghiari, care militează făţiş pentru independenţa şi apoi alipirea Transilvaniei la Ungaria.

Liderul partidului extremist JobbikVona Gabor, a făcut de curând o vizită la Moscova, la invitaţia lui Alexandr Dughin. Vona a susţinut o prelegere la Universitatea de Stat “Lomonosov” din Moscova.

După întoarcerea de la Moscova, Vona a participat la mitingul cu scandal al secuilor de la Târgu Mureş. Legătura este flagrantă. Cine susţine probabil separatismul maghiar în Transilvania? Kremlinul.

În acest monstru arhitectonic, care este Universitatea “Lomonosov” din Moscova, Vona Gabor a afirmat că “Statele Unite ale Americii este un experiment european deformat”, că Uniunea Europeană este “o organizaţie trădătoare” şi că, de fapt, Rusia este “mult mai europeană, pentru că ea păstrează traditia, mai degrabă decât venerează banii si cultura de masă“.

Vona Gabor:

Promisiunile UE au fost minciuni, nu am câștigat mai multă libertate de la aderarea la Uniunea Europeană, în schimb au luat piețele noastre, fabricile noastre și au umplut rafturile magazinelor noastre cu gunoi vestic

Liderul Jobbik afirmă că în câțiva ani ţara sa va trebui să aleagă: “Ori va rămâne lipită de UE, ori va adera la Uniunea Eurasiatică, ori va rămâne independentă“.

Pentru cine nu ştie, clădirea Universităţii Lomonosov din Moscova este mama, matricea, modelul director după care au fost construite mai multe “Case ale Scânteii” în tot fostul lagăr comunist.

În Kiev, Leningrad şi Minsk există câte o astfel de clădire-monstru, extrem de urâtă, iar în Moscova sunt şase. Unele au fost transformate în hoteluri, altele în centre de conferinţe.

O clădiree analogă se află în centrul Varşoviei, chiar lângă artera principală comercială Marshalkovska şi gara subterană Warszawa Centralna.

Formatul arhitectonic al clădirii Universităţii “Lomonosov” din Moscova este considerat de est-europeni un simbol al comunismului şi al puterii Kremlinului.

sursa: Starea Presei

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php