Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

Pe cine sperie Marian Munteanu?

Marian Munteanu sperie sistemul mafiot care a jefuit România în ultimii 25 de ani. Nu degeaba s-au aliat toți împotriva sa în ultimele zile. De aceeași parte a baricadei s-au grupat reprezentanții lui George Soros în România, Monica Macovei, fost procuror la sectorul 1 din București în timpul mineriadei din 13-15 iunie 1990, actualmente șef de partid, HotNews prin Dan Tapalagă și Cristian Pantazi, Victor Ponta, fostul prim ministru PSD, în prezent cercetat penal, Cristian Tudor Popescu, „crucișătorul” presei românești, presa românească în proporție de 90%, poliția gândirii din România, adică Institutul Ellie Wiesel etc.

Caracatita care a cuprins România

Parcă altcumva sună acum declarațiile lui Marian Munteanu din urmă cu aproximativ două săptamâni:

…Senzația mea si convingerea mea este că e nevoie de o mobilizare…, cum să spun, de dimensiuni insurecționale, deci este nevoie de o…, nu numai de o intervenție civică obișnuită, este nevoie de o insurecție civică. Adică de o mobilizare, sigur, calmă, liniştită, organizată, fără paşi pripiţi, fără grabă, dar temeinică pentru că altfel acest sistem nu poate fi…, cum să spun eu, dislocat. E un sistem corupt, e un sistem greșit construit, care nu mai e capabil să ofere soluții.

Partea bună a tuturor acestor atacuri este că lumea are șansa să se lămurească pe cine se bazează sistemul acesta corupt care a vandalizat țara din 1990 și până în prezent. Toți strigă ca din gură de șarpe că vine prăpădul dacă românii îl aleg pe Marian Munteanu. Păi ce prăpăd să mai vină, curge cumva laptele și mierea pe drumurile patriei și nu vedem noi?

Eu sper ca românii să vadă dincolo de perdeaua de fum creată de aceștia și să dea o șansă cinstei și corectitudinii atăt la alegerile locale din iunie cât și la cele parlamentare din toamnă.

de Tudor Marincu RostOnline

URL Scurt: http://www.buciumul.ro/?p=23363

Postat de pe 14 Apr 2016. Catalogat ca Politică. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

2 comentarii for “Pe cine sperie Marian Munteanu?”

 1. Modest Zatu

  Eu sper din tot sufletul că se va organiza, și va găsi oameni potriviți pentru a pune un nou început în țara noastră! Este singura persoană care are puterea de a face o schimbare. Sper ca și restul lumii să își dea seama de lucrul acesta. Să-i ajute Bunul Dumnezeu! !!!! Il voi susține necondiționat!

 2. dumdum

  M M nu e altceva decat un troian ( virus sau cal…voi decideti…:) ) un astfel de individ nu merita nici 2 scuipati din partea crestinilor :

  http://www.napocanews.ro/2016/04/munteanu-as-aproba-o-parada-gay-nu-stiu-daca-zelea-codreanu-a-fost-criminal.html/comment-page-1#comment-673058

Lasă un răspuns

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php