Sorin LAVRIC: Coaliția PSD-PNL este RAIUL CORUPȚILOR

0 1.081

Senatorul Sorin Lavric (AUR) acuză coaliția PSD-PNL că ar fi „raiul corupților”, exemplificând cu candidatura eșuată a dr. Cîrstoiu și cu cazul președintelui PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, informează un comunicat de presă.

„Pentru că spectacolul grotesc pe care coaliția de guvernare PSD-PNL l-a oferit întregii țări cu medicul șpăgar, scos din jobenul turnătorului Petrov pentru a salva, chipurile, Bucureștiul de la dezastrul produs de toți incompetenții care s-au vânturat în ultimii 34 de ani prin sediul Primăriei Generale, nu a fost suficient, iată că acum avem privilegiul de urmări un adevărat film, inspirat din serialele cu mafia siciliană, care îl are în rolul principal chiar pe borfașul Iulian Dumitrescu, înscăunat baron peste tot județul Prahova.

În timp ce în Spania premierul Pedro Sanchez că a anunțat că își va suspenda atribuțiile publice până săptămâna viitoare, pentru a decide dacă dorește să continue să conducă guvernul, după ce un tribunal a deschis o anchetă judiciară asupra soției sale, baronul de Prahova, lider de frunte al PNL, deși este acuzat de procurorii DNA de luare de mită, fiind sub control judiciar, și-a depus candidatura pentru șefia Consiliului Județean Prahova, totul cu binecuvântarea lui Ciucă și Iohannis.

„Nu îi voi lăsa să-mi ia județul” afirmă Iulian Dumitrescu, exact ca un mafiot care este pregătit să își apere teritoriul de alte clanuri mafiote, pentru că în cei zece ani de când Klaus Iohannis a fost instalat la vârful statului întreaga țară s-a transformat într-un adevărat teren de luptă între diverse clanuri mafiote care își dispută influența și supremația, în disprețul legii și a ordinii constituționale.

Însă, la alegerile din acest an toate aceste clanuri mafiote care au sufocat până acum România și au condamnat-o la mizerie și sărăcie trebuie să dispară pentru totdeauna, iar în fruntea țării și a comunităților locale, românii să aleagă oameni gospodari, competenți și patrioți.  Alianța pentru Unirea Românilor este singurul partid care are forța să reconstruiască țara din temelii”, susține senatorul Sorin Lavric.

via R3Media

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php