Pe cine sperie Marian Munteanu?

2 797

Marian Munteanu sperie sistemul mafiot care a jefuit România în ultimii 25 de ani. Nu degeaba s-au aliat toți împotriva sa în ultimele zile. De aceeași parte a baricadei s-au grupat reprezentanții lui George Soros în România, Monica Macovei, fost procuror la sectorul 1 din București în timpul mineriadei din 13-15 iunie 1990, actualmente șef de partid, HotNews prin Dan Tapalagă și Cristian Pantazi, Victor Ponta, fostul prim ministru PSD, în prezent cercetat penal, Cristian Tudor Popescu, „crucișătorul” presei românești, presa românească în proporție de 90%, poliția gândirii din România, adică Institutul Ellie Wiesel etc.

Caracatita care a cuprins România

Parcă altcumva sună acum declarațiile lui Marian Munteanu din urmă cu aproximativ două săptamâni:

…Senzația mea si convingerea mea este că e nevoie de o mobilizare…, cum să spun, de dimensiuni insurecționale, deci este nevoie de o…, nu numai de o intervenție civică obișnuită, este nevoie de o insurecție civică. Adică de o mobilizare, sigur, calmă, liniştită, organizată, fără paşi pripiţi, fără grabă, dar temeinică pentru că altfel acest sistem nu poate fi…, cum să spun eu, dislocat. E un sistem corupt, e un sistem greșit construit, care nu mai e capabil să ofere soluții.

Partea bună a tuturor acestor atacuri este că lumea are șansa să se lămurească pe cine se bazează sistemul acesta corupt care a vandalizat țara din 1990 și până în prezent. Toți strigă ca din gură de șarpe că vine prăpădul dacă românii îl aleg pe Marian Munteanu. Păi ce prăpăd să mai vină, curge cumva laptele și mierea pe drumurile patriei și nu vedem noi?

Eu sper ca românii să vadă dincolo de perdeaua de fum creată de aceștia și să dea o șansă cinstei și corectitudinii atăt la alegerile locale din iunie cât și la cele parlamentare din toamnă.

de Tudor Marincu RostOnline

2 Comments
  1. Modest Zatu says

    Eu sper din tot sufletul că se va organiza, și va găsi oameni potriviți pentru a pune un nou început în țara noastră! Este singura persoană care are puterea de a face o schimbare. Sper ca și restul lumii să își dea seama de lucrul acesta. Să-i ajute Bunul Dumnezeu! !!!! Il voi susține necondiționat!

  2. dumdum says

    M M nu e altceva decat un troian ( virus sau cal…voi decideti…:) ) un astfel de individ nu merita nici 2 scuipati din partea crestinilor :

    http://www.napocanews.ro/2016/04/munteanu-as-aproba-o-parada-gay-nu-stiu-daca-zelea-codreanu-a-fost-criminal.html/comment-page-1#comment-673058

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php