TRUMP de NEOPRIT! Chiar și condamnat, republicanul a făcut 53 de MILIOANE de dolari din donații ÎNTR-O SINGURĂ ZI! Un democrat cere GRAȚIEREA LUI TRUMP.

1 285

Campania fostului președinte Donald Trump a anunțat vineri că a strâns aproape 53 de milioane de dolari în cele 24 de ore de la condamnarea lui Trump de către un juriu din New York, transmite Breitbart.

„În cele 24 de ore de când Crooked Joe Biden și acoliții săi din New York au primit verdictul în urma simulacrului de proces, campania Trump a strâns 52,8 milioane de dolari prin intermediul platformei digitale online de strângere de fonduri”, a scris campania Trump. „ASTA ÎNSEAMNĂ MAI MULT DE 2 MILIOANE DE DOLARI PE ORĂ!”.

Campania Trump a adăugat că peste „o treime” din aceste donații provin de la donatori noi.

„Este clar că din ce în ce mai mulți americani văd dincolo de interferența electorală a lui Biden și se alătură președintelui Trump în mișcarea de salvare a națiunii noastre”, a adăugat campania Trump.

Pentru context, Mike Hahn, președinte al Digital Strategy and Operations la Frontline Strategies, a subliniat că ActBlue, site-ul de strângere de fonduri online al Comitetului Național Democrat, a strâns 20,6 milioane de dolari în ziua în care Curtea Supremă a anulat hotărârea Roe vs. Wade.

După ce juriul din Manhattan l-a găsit vinovat pe Trump, WinRed, site-ul oficial de donații online al Partidului Republican, s-a blocat din cauza volumului mare de trafic pe internet.

Lee Zeldin, fost congresman republican din New York și președinte al organizației Leadership America Needs PAC, a dezvăluit că „a obținut o donație de 800.000 de dolari de la cineva pentru Comitetul comun de strângere de fonduri al președintelui Trump”.

Luni dimineață, campania lui Trump a anunțat că a primit 34,8 milioane de dolari de la donatori cu sume mici.

La 30 aprilie, campania președintelui Joe Biden ar fi avut în mână peste 84 de milioane de dolari, în timp ce campania lui Trump ar fi avut în mână 49,1 milioane de dolari, potrivit CNN.

În cursul lunii aprilie, campania lui Biden a strâns 51 de milioane de dolari.

via ActiveNews

Reprezentantul Dean Phillips (D-MN) i-a cerut guvernatorului democrat din New York, Kathy Hochul, să îl grațieze pe fostul președinte Donald Trump în urma condamnării sale în procesul privind banii tăinuiți din Manhattan, notează Știri pe Surse.

Phillips, care a candidat la președinție în alegerile primare democrate și a fost învins de președintele Joe Biden, a susținut că verdictul de vinovăție al lui Trump nu va face decât să energizeze baza candidatului republican înaintea alegerilor din 2024. Trump a fost declarat joi vinovat de 34 de capete de acuzare pentru falsificarea înregistrărilor de afaceri legate de plățile de bani trimise în secret actriței Stormy Daniels înainte de alegerile din 2016. În timp ce congresmanul democrat l-a criticat pe Trump ca fiind „un mincinos în serie, un trișor și un afemeiat, un declarant de șase ori al falimentului corporativ, un instigator al insurecției și un infractor condamnat”, el a susținut vineri că Hochul ar trebui să-l grațieze pe fostul președinte „pentru binele țării”.

1 Comment
  1. ioan says

    De neoprit?! Poate de neoparit! – la cat e de neoranduit…

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php