„VICTORIA lui TRUMP în 2024 ar fi o LOVITURĂ de MOARTE pentru globalism”

1 700

Consilier al lui Klaus Schwab, unul dintre favoriții lui Barack Obama și unul dintre cei mai notorii teoreticieni ai globalizării, Yuval Harari și-a exprimat temerile față de un nou mandat al lui Donald Trump.

Într-un interviu acordat britanicului Steve Bartlett, Harari a părut să recunoască lipsa de popularitate a Noii Ordini Mondiale promovate de globaliști.

Când realizatorul l-a întrebat: „Sunteți îngrijorat că Trump ar putea fi ales din nou peste puțin timp?”, acesta a răspuns: „Cred că este foarte probabil (să fie ales)”.

Și a adăugat:

„…iar dacă se întâmplă asta, va fi probabil ca o lovitură de moarte pentru ce mai rămâne din ordinea mondială… Iar Trump o spune deschis.”

Harari a încercat să acrediteze ideea că între Patriotism și Globalism nu este nici o incompatibilitate și l-a acuzat pe Trump că încearcă să creeze o falie între ele.„Trebuie să fie clar că mulți dintre acești politicieni prezintă o falsă dihotomie, o falsă viziune binară asupra lumii, ca și cum ar trebui să alegi între patriotism și globalism, între a fi loial țării tale și a fi loial față de un fel de guvern mondial sau așa ceva…”Puteți urmări mai jos integral interviul lui Harari, în care, printre altele, avertizează că urmează noi războaie.

via ActiveNews

1 Comment
  1. Pui de Dac says

    Forza TRUMP! harari= un șobolan satanist sodomit absolut sinistru!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php