Ce au votat olandezii: Anti UE, pro suveranitate națională. NU mai vrem dictatura comisarilor europeni nealeși cu privire la climă sau la îngrășăminte, la prigonirea fermierilor sau la primirea solicitanților de azil

0 413

Partidul Libertății (PVV), condus de Geert Wilders, a obținut 37 de mandate la alegerile legislative din Olanda, înaintea alianței de stânga a lui Frans Timmermans (25 de mandate), Partidul Popular pentru Libertate și Democrație – partidul fostului premier Mark Rutte (24 de mandate) – și formațiunea creștin-democrată Noul Contract Social (20 de mandate).

Programul electoral al formațiunii este unul naționalist, cu accent pe recăpătarea suveranității naționale a Țărilor de Jos față de Comisia Europeană.

În program, formațiunea lui Wilders denunță „miliardele cheltuite pe politici ideologice de stânga-liberale, cum ar fi azotul și clima. Gata cu frontierele deschise și cu imigrația în masă”, scrie InPolitics.

Alegătorii olandezi au votat pentru un program care afirmă răspicat necesitatea închiderii granițelor și pentru o țară unde „cultura și legile noastre seculare au întotdeauna întâietate, iar dacă nu vă place acest lucru, plecați pur și simplu”.

PVV se manifestă explicit împotriva UE: „Vrem să cooperăm în mod fericit și intens cu alte țări, dar nu într-o uniune politică precum UE”.

Iată o parte din programul politic al PVV, tradus de InPolitics:

„PVV vrea să-i readucă pe olandezi pe locul 1.
După ani de politici de demolare, țara noastră are nevoie să fie reconstruită. Prioritățile trebuie să fie schimbate în mod fundamental.

Gata cu miliardele cheltuite pe politici ideologice de stânga-liberale, cum ar fi azotul și clima. Gata cu frontierele deschise și cu imigrația în masă. Gata cu aruncarea de miliarde în străinătate.

Vrem investiții în și pentru olandezi.

Olanda se află la o răscruce de drumuri.
22 noiembrie va fi o zi istorică. Mergem la stânga sau la dreapta.
PVV optează pentru politici sociale de dreapta.

Dure în ceea ce privește imigrația și ordinea publică, dar sociale în ceea ce privește puterea de cumpărare și îngrijirea.

O Olandă mai puternică și mai mândră.
O țară în care olandezul este din nou prețuit.

Pentru că Olanda nu mai este Olanda.

Vedem acest lucru peste tot în jurul nostru. Țara noastră este suprapopulată. Cartierele și orașele noastre sunt deseori de nerecunoscut, cu multe neajunsuri și infracțiuni. Trebuie să recuperăm Țările de Jos. Pentru a face acest lucru, este necesar să ne închidem granițele pentru un număr și mai mare de solicitanți din alte culturi. Iar refugiații adevărați ar trebui să nu mai fie primiți aici, ci să meargă în regiunea lor.

Discriminarea olandezilor trebuie, de asemenea, să înceteze. Este țara noastră, până la urmă. De ce imigranții au prioritate la locuințele noastre limitate? Acest lucru trebuie să înceteze. Iar banii noștri trebuie să ajungă și la oamenii noștri. Impozite mai mici, astfel încât, de exemplu, alimentele și facturile la energie să devină mai ieftine. Dar sunt necesare și chirii mai mici și mai mici accize la benzină. La fel ca și investițiile atât de necesare în sănătate, poliție și educație. Este o rușine fără precedent modul în care îngrijirea persoanelor în vârstă este desființată în Țările de Jos. Bătrânii noștri merită cea mai bună îngrijire și o pensie bună.
De asemenea, trebuie să ne recuperăm suveranitatea națională. Să ne recăpătăm controlul asupra propriilor frontiere, a banilor și a legilor noastre. Nu mai vrem diktatura comisarilor europeni nealeși cu privire la climă sau la îngrășăminte, la prigonirea fermierilor sau la primirea solicitanților de azil. Noi alegem interesul olandez.

Și tot mai mulți euro olandezi merg la Bruxelles, în Italia, în Africa sau în orice fond de redistribuire. Vrem să cooperăm în mod fericit și intens cu alte țări, dar nu într-o uniune politică precum UE.

De asemenea, nu există loc în Olanda pentru simpatizanții jihadului violent și ai sharia. Olanda nu este o țară islamică. Propria noastră cultură și legile noastre seculare au întotdeauna întâietate, iar dacă nu vă place acest lucru, plecați pur și simplu.

Ne dorim o Țară de Jos sigură, puternică și suverană.

O Olandă încrezătoare în sine, în care ne punem întotdeauna oamenii noștri pe primul loc, cu capul sus.
Aceasta este Olanda mea.
Pentru asta am fondat PVV.
Pentru asta sunt alegerile din 22 noiembrie.
PVV este pregătit pentru asta.
Avem un program solid ca piatra și candidați extraordinari.
Vrem să ne asumăm responsabilitatea, să coguvernăm și să facem cu adevărat o diferență pentru poporul nostru!
Alăturați-vă nouă și votați PVV!”

via R3Media

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php