Răzbunarea „Clovnului”: Toate acuzațiile aduse de TRUMP lui Biden se confirmă

0 1.377

La prima din cele două confruntări prezidențiale din 2020, Joe Biden a răspuns acuzațiilor de corupție aduse de Donald Trump făcându-l „clovn”. Acum, „clovnul” a primit satisfacție.

Cu mai puțin de două luni înainte de alegerile prezidențiale din Statele Unite, din 2020, unraport comun al Comisiilor de Finanțe și de Securitate Internă ale Senatului dezvăluia că Hunter Biden a primit 3,5 milioane de dolari de la Elena Baturina, o rusoaică miliardară, văduva fostului primar al Moscovei, Iuri Luskov.

Aceasta pe lângă alte afaceri dubioase ale familiei Biden cu entități ucrainene sau chinezești.

Cu ocazia primei dezbateri prezidențiale între Donald Trump și Joe Biden, din 30 septembrie 2020, Trump l-a interpelat pe Biden în legătură cu banii de la Elena Baturina.

Trump: China te-a făcut, Joe. Nu e de mirare că fiul tău s-a băgat în afaceri și s-a ales cu miliarde de dolari. Miliarde de dolari să rezolve. A câștigat milioane de dolari. Și, dacă tot suntem aici, doar din curiozitate te întreb: de ce nevasta primarului Moscovei i-a dat fiului tău trei milioane și jumătate de dolari? Ce a făcut pentru a merita acești bani? Ce a făcut la Burisma pentru pentru a merita 180.000 de dolari (indemnizații ca membru în consiliul de administrație)?

Joe Biden a răspuns cu o minciună:

Biden: Nimic din toate astea nu e adevărat. Nimic nu e adevărat.

Moderatorul dezbaterii, Chris Wallace de la CNN, a intervenit sărindu-i în ajutor lui Biden și întrerupându-l pe Trump:

Wallace: Hei, dle Președinte, dle Președinte, vă rog, ați pus o întrebare.

Iar Joe Biden a continuat să mintă:

Biden: Este o mare mizerie… Nu este adevărat… (Trump) nu vrea să răspund pentru că știe că adevărul e de partea mea. Afirmația sa a fost demontată… de presă, de aliații noștri, de Banca Mondială… de toată lumea… Este greu să porți o discuție cu acest clovn.

În acest moment, Wallace a intervenit, întrerupând discuția pe această temă.

După trei ani, audiat luni, 1 august 2023, în Congres, fostul asociat al lui Hunter Biden, Devon Archer, a confirmat că Baturina i-a dat lui Hunter 3,5 milioane de dolari.

Mai mult, el a confirmat și că Joe Biden personal s-a întâlnit cu Elena Baturina, care apoi a investit 40 de milioane de dolari în afacerile imobiliare ale lui Hunter Biden.

Interesant este că, după invazia Rusiei în Ucraina, administrația Biden a „uitat” să o treacă pe Baturina pe lista oligarhilor ruși sancționați de Washington.

Anul trecut, Karine Jean-Pierre, purtătoarea de cuvânt a lui Joe Biden, a refuzat să răspundă de ce Baturina a fost scutită de sancțiuni.

Nici nu a vrut să comenteze dacă Baturina s-a întâlnit cu Biden în 2015, la un restaurant din Georgetown, în perioada când acesta era vicepreședintele Statelor Unite.

A făcut-o Devon Archer la audierea de luni.

sursa: ActiveNews

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php