Elon Musk, magnat adept al libertății de exprimare, a cumpărat Twitter pentru aproape 44 de miliarde de dolari

1 888

Compania Twitter a anunțat oficial ieri că a ajuns la un acord definitiv pentru a fi achiziționată de o entitate controlată în totalitate de Elon Musk, tranzacția ridicându-se la o valoare de aproape 44 de miliarde de dolari, informează un comunicat de presă.

În termenii contractului, fiecare acționar va primi 54,2$/acțiune, bani gheață.

Bret Taylor, președintele independent al consiliului de administrație al Twitter, a declarat: „Consiliul Twitter a efectuat un proces atent și cuprinzător pentru a evalua propunerea lui Elon, cu un accent deliberat pe valoare, certitudine și finanțare. Tranzacția propusă va oferi o primă substanțială de numerar și credem că este cea mai bună cale de urmat pentru acționarii Twitter.”

Parag Agrawal, CEO-ul Twitter, a declarat: „Twitter are un scop și o relevanță care influențează întreaga lume. Sunt profund mândru de echipele noastre și inspirat de munca care nu a fost niciodată mai importantă.”

„Libertatea de exprimare este piatra de temelie a unei democrații funcționale, iar Twitter este piața digitală a orașului în care sunt dezbătute chestiuni vitale pentru viitorul umanității”, a spus Elon Musk.

„Vreau, de asemenea, să fac Twitter mai bun ca niciodată, îmbunătățind produsul cu noi funcții, făcând algoritmii open source pentru a crește încrederea, învingând roboții de spam și autentificând toți oamenii. Twitter are un potențial extraordinar – aștept cu nerăbdare să lucrez cu compania și comunitatea de utilizatori pentru a-l debloca”, a mai zis Musk.

Patronul Tesla cumpărase deja, acum câteva zile, 10% dintre acțiunile companiei.

Este de așteptat ca Musk să liberalizeze comunicarea pe Twitter, cunoscută pentru cenzurarea vocilor conservatoare.

via R3Media

1 Comment
  1. IO...gerules says

    Nu exista democratie functionala.Democratia,dupa cum s-a manifestat ea in istorie nu este altceva decat un mare haos mascat propagandistic.Democratii,niste excroci.Zecile,sutele de partide zis politice nu sant altceva decat lanturile nevazute ale dominarii lumii de catre borfasii,borfasi la cravata si la papion,ingloditi in aur.Nemernicii.Se poate observa ca lasatii toxici ai jidanilor cazari reinvie mereu pe paginile istoriei rasei umane.Astia nu au o clipa de ragaz.Viata lor este o continua ura si strofocare in a pacalii lumea naiva,lumea care-l au pe Dumnezeu in suflet si-n simtiri.In scumpa noastra Romanie,indivizi ca petre roman noelander,ion ilici iliescu,mircea dinescu,Bercovici,Basascu si toti Presedintii tarii dupa patriotul Nicolae Ceausescu ucis de organizatia internationala cazara.si..etc…etc,astia nu sant decat intrusii calai printre frumusetea neamului nostru.As zice doar pe ei fratilor,nu le mai dati nimic,nicio atentie nicio privire,poate doar un scuipat sa le faceti o gaura in hoiturile lor de duplicati in existenta pe pamant.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php