Israel: Ministrul Finanțelor spune că nu există nicio bază medicală sau epidemiologică pentru certificatul verde și lucrează să-l anuleze

0 747

Avigdor Liberman, ministrul de Finanțe din Israel, a precizat că „lucrează pentru a anula” certificatul verde, conform unui mesaj postat pe Twitter. Green Pass „Afectează direct economia, viața de zi cu zi și răspândește panică în public”, a scris Liberman.

„Nu există nicio bază medicală și epidemiologică pentru Green Pass. Lucrez… să anulez Green Pass-ul pentru a ne menține viața de zi cu zi”, a mai scris ministrul Finanțelor pe Twitter.

De curând, medicii din sistemul public de sănătate din Israel, țara cu cele mai mari cifre de vaccinare, au început să recunoască faptul că Guvernul a impus populației măsuri ineficiente în combaterea pandemiei, iar personalul din sănătate a fost presat să susțină puncte de vedere în care nu credea.

via R3Media

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php