TRUMP, PRIMA VICTORIE ÎMPOTRIVA marii resetări: „MIȘCAREA NOASTRĂ este abia la început!”

0 1.382

Donald Trump a fost achitat în al doilea proces absurd și fără precedent de destituire/impeachment dintr-o postură pe care a pierdut-o în urma loviturii de stat a „Marii Resetări”, din 3 noiembrie 2020. După victoria de la Senat, unde democrații l-au pus sub acuzația de „incitare la insurecție” pentru revolta regizată de la Capitoliu, din 6 ianuarie 2021, Trump devine și singurul președinte care a fost acuzat și achitat de două ori în istorie.

Prima ieșire publică a lui Trump din ultima săptămână

Al 45-lea președinte al Statelor Unite a mulțumit sâmbătă avocaților săi și senatorilor care au votat împotriva condamnării sale de punere sub acuzare.

„Vreau mai întâi să mulțumesc echipei mele de avocați dedicați pentru munca lor neobosită de susținere a justiției și apărarea adevărului”, a spus Trump, citat de FoxNews. „Mulțumirile mele profunde, de asemenea, tuturor senatorilor și membrilor Congresului Statelor Unite care au susținut cu mândrie Constituția pe care o venerăm cu toții și pentru principiile legale sacre din inima țării noastre”.

El a adăugat: „Aceasta a fost încă o fază a celei mai mari vânători de vrăjitoare din istoria țării noastre. Nici un președinte nu a trecut vreodată prin așa ceva și [agresiunea] continuă, deoarece adversarii noștri nu pot uita cei aproape 75 de milioane de oameni, cel mai mare număr din toate timpurile pentru un președinte în funcție, care ne-a votat acum câteva luni. „

Trump și-a prefigurat și viitorul politic 

„Mișcarea noastră istorică, patriotică și frumoasă de a face America Măreață din nou (Make America Great Again) abia a început”, a spus el. „În lunile următoare am multe de împărtășit cu voi și aștept cu nerăbdare să continuăm călătoria noastră incredibilă, împreună, pentru a realiza măreția americană, pentru tot poporul nostru. Nu a mai existat niciodată așa ceva!”, a mai spus Trump.

Anunțul integral parvenit de la Biroul lui Donald Trump, mai jos:

Avocatul lui, Michael van der Veen, a desființat presa și falsificatorii de probe democrați, în 8 minute

Avocatul președintelui în procesul-mascaradă din Senat, Michael van der Veen, a explicat cum democrații pur și simplu au falsificat în mod ordinar „probe” pentru a-l face pe Trump să pară incitator la violențele regizate de la Capitoliu. Astfel, democrații au modificat data unei postări a președintelui SUA cu un an, din 2020 în 2021, și au introdus și o atenționare inexistentă a rețelei Twitter, pentru pretins conținut incitator.„Ce s-a întâmplat la Capitoliu pe 6 ianuarie a fost orbil. Dar ce s-a întâmplat acum nu a fost departe.”, spune avocatul, care a desființat procesul din Senat și fake-media din America în intervenția sa de la CBSN.

via ActiveNews

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php