Nemții se revoltă: Masca este doar o formă de sclavie

1 1.112

Mii de cetățeni germani au protestat în centrul capitalei Berlin împotriva măsurilor restrictive impuse de autoritățile din Germania. 18 polițiști au fost răniți în timpul manifestațiilor.

Nemții nu mai sunt dispuși să poarte mască și să respecte restricțiile impuse de autoritățile din Germania. La protestele ample s-au strâns 20.000 de nemți, conform estimărilor Poliției, și peste 130.000, conform estimărilor organizatorilor.

Protestatarii au afișat mesaje anti-guvernamentale și au scandat împotriva Angelei Merkel, cancelarul Germaniei. „Masca este doar o formă de sclavie”, „Sfârşitul pandemiei – ziua libertăţii”, „În Germania a ajuns pandemia de libertate”, au strigat zecile de mii de nemți nemulțumiți.

Poliția a intervenit și i-a îndemnat cu mesaje audio pe protestatari să se disperseze iar în anumite zone au fost incidente între cei care mărșăluiau și forțele de ordine. Poliția din Berlin a anunțat că 18 dintre ofițeri au fost răniți ușor în timpul intervenției.

Sursa: RL

1 Comment
  1. IO...gerules says

    Bravo lor,nemtilor/Cu acest act de protesc nemtii ridica valul ce acopera prostia omeneasca a lumii cu mastile medicale care de fapt sant colectionare de virusi si care ingreuneaza respiratiei prin inhalarea propriului bioxid de carbon eliberat prin respiratie.Bravo/O natiune care mai are curajul sa nu se sperie de moarte.Cei ce poarta acesta ridicola masca medicinala de protectie,nu sant decat homuncului ce se sperie de moarte.Prin acest gest,act comun social de protest impotriva mastilor pefide,poporul german dovedeste in fata lumii ca istoria cu cel de-al II-lea Razboi mondial este o insiruire de minciuni lansate impotriva lor cat si impotriva lumii.Romani luati exemplu/

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php