Grecia a împiedicat 4.000 de migranţi să intre ilegal din Turcia

0 1.084

Grecia a împiedicat 4.000 de migranţi să intre ilegal din Turcia pe teritoriul său, a declarat sâmbătă purtătorul de cuvânt al guvernului elen, Stelios Petsas, după o reuniune de urgenţă condusă de premierul Kyriakos Mitsotakis, transmit AFP şi Reuters, citate de Agerpres.

„Grecia s-a confruntat ieri (vineri) cu o tentativă organizată, de masă şi ilegală de violare a frontierelor noastre, dar a depăşit-o”, a afirmat purtătorul de cuvânt.

„Ne-am apărat frontierele şi pe cele ale Europei. Am împiedicat peste 4.000 de tentative de pătrundere ilegală în interiorul teritoriului nostru”, a adăugat el, la scurt timp după ce Turcia a anunţat că va lăsa deschise graniţele pentru migranţi spre Europa.

Sâmbătă, Erdogan a declarat că Turcia va lăsa frontierele deschise pentru a permite trecerea migranţilor, şi a reproşat Uniunii Europene că nu ajută suficient Ankara…

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php