Propagandă comunistă la premiile Oscar

3 1.620

Julia Reichert, co-regizoarea filmului „American Factory”, premiat cu Oscar la categoria „cel mai bun documentar”, a citat pe scenă din manifestul comunist al lui Marx si Engels, potrivit Los Angeles Times. 


”Credem că lucrurile vor fi mai bune atunci când muncitorii din toată lumea se vor uni”, a declarat duminică seară, pe scena Oscarurilor, Julia Reichert, care a acceptat statueta pentru cel mai bun documentar.

„American Factory” este primul film produs de compania Higher Ground înființată de soții Obama. 

3 Comments
 1. IO...gerules says

  Asta este propaganda excrocilor marxisti,uniti-va dragi muncitori sa va sugem sangele care ne dau noua viata cea mai imbelsugata depe pamant.Cei care se avanta”revolutionar”cu proletarii-n fata nu e niciunul proletar adica lucrator cu bratele si cu mintea spre prosperitatea lumii,ci sant hienele care stau in carca muncitorilor lumii creatori de bunuri materiale pentru a le fura munca,fericirea si pana la urma si viata.Premiile oscar au devenit premiile privilegiatilor.Uitati-va la ei,figuri anormale ale umanitatii,avand fiecare in ifatisarea lor patina perversiunii,perfidiei si imperfectiunii creatiei divine,greseli de creatie.

  1. Alexandru Mihail says

   Imperfectiune? Omul a fost creat dupa chipul si asemanarea Lui Dumnezeu. Dar si cu libertatea de a-L refuza pe Insusi Creatorul si a se indeparta de El. Simptomele care apar la acesti bolnavi de la holywood sunt specifice celor care s-au indepartat de Dumnezeu dupa antimodelul necuratului…dar cata vreme traiesc au usa deschisa spre intoarcere…desi…slabe sanse!

 2. Moraru Ionut says

  Pai nu sunt premiile Oscar sarbatoare evreiasca? Pai nu evreii au adus comunismul in lume? Si nu e normal sa citeze din evreul comunist Marx? „Cantareata chela” de pe scena cred ca are mainile batatorite de munca doar de la numarat banii facuti prin filmele vizionate de milioanele de oameni care dupa ce se duc la fast-food isi mai iau o cola si niste floricele sa ragaie la film in mall. Cool!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php