Președintele Braziliei va interzice ideologia de gen în școli

0 559

Președintele Braziliei, Jair Bolsonaro a anunțat că administrația sa pregătește măsuri legislative menite să interzică răspândirea ideologiei de gen în școlile primare publice. Bolsonaro a scris pe Twitter că i-a dat instrucțiuni ministrului educației șă elaboreze o lege pentru a proteja minorii de ideologia de gen care a cuprins mare parte din lume.

Camera Deputaților a scos deja tot conținutul care se referea la orientarea sexuală sau de gen din Planul Național de Școlarizare.

Măsura anunțată de Bolsonaro, care și-a început mandatul la 1 ianuarie 2019, este una din promisiunile acestuia din campania electorală, pe care noul președinte și-a asumat-o chiar în discursurile de la învestitură. Un sondaj din 2017 a arătat că 9 din 10 brazilieni se opun ideologiei de gen în școli. Prin politica sa de asanare a educației de îndoctrinarea LGBT, promovată de administrațiile socialist-progresiste, de stânga, și revenire la valorile creștine, Bolsonaro a creat un val de populism și sprijin din partea creștinilor conservatori, chiar și în rândul celor săraci.

Sursa: lifesitenews.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php