Kelemen Hunor: Ați încercat mult-mult cu președinți români, ați încercat și cu un președinte de etnie germană, acum e rândul să încercați și cu un maghiar!

0 462

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat sâmbătă la Băile Homorod (HR) că una dintre provocările campaniei prezidențiale este ca mesajul său să ajungă și la români și le-a transmis acestora că, pentru „a fi mai bine” în România, trebuie să încerce să aleagă și un președinte de etnie maghiară, după ce au ales mai mulți români și un etnic german, conform Agerpres.

„Eu cred că ați încercat mult-mult cu președinți români, ați încercat și cu un președinte de etnie germană, acum e rândul să încercați și cu un maghiar. Și va fi mai bine, sunt convins de acest lucru, fiindcă, dacă până acum nu v-a fost și nu ne-a fost bine cu foștii președinți sau nu a fost așa bine cum am fi vrut, haideți să încercăm cu mine. În primul tur alegerea bună este să fiu votat eu, să fiu ales eu. În turul doi, dacă nu intru eu, mai avem timp să alegem răul mai mic”, a afirmat Kelemen Hunor, aflat sâmbătă la Băile Homorod, în județul Harghita.
Candidatul UDMR la Președinția României declară că mesajul său electoral se adresează atât românilor, cât și maghiarilor, considerând că dialogul interetnic și relațiile majoritate-minorități pot fi intensificate, pentru a demonstra că maghiarii nu sunt dușmanii României, ci că ei vor să construiască un viitor alături de români…
Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php