IPOCRIZIE: Soros, miliardar american pro-avort, finanțează un articol care îi înfierează pe miliardarii americani conservatori care finanțează lobby-ul pro-viață din Europa

0 423

G4media.ro a publicat un articol scris de Michael Bird (coautor al unor articole din aceeași serie, între care „De ce refuză 60 de spitale românești avorturile”) și Blaz Zgaga, ziarist sloven. Materialul a fost realizat cu asistență financiară de la Journalism Fund (), organizație care acordă granturi pentru jurnaliști finanțate, printre alții, și de Open Society, lui George Soros.

https://youtu.be/_J7wY2RGOKk

În articol sunt trecute în revistă toate organizațiile europene care fac lobby sau alte forme de activități pro-viață la Bruxelles și în Europa, cu sprijinul financiar al unor filantropi conservatori de peste ocean.

Reacțiile cititorilor nu s-au lăsat așteptate. Ei au adăugat comentarii, astfel:

anonim

Și care e problema cu aceste finantari transparente? Oare organizațiile profesionale avort pro lgbrqi etc nu sunt și ele finanțate și de niste miliardari sau multinaționale cu legături politice in SUA sau UE?
Intr-adevar, Trump este mai degrabă prolife decât prochoice dar 8 ani înainte era viceversa cu Obama.
Iar despre citarea surselor in acest articol, „follow the money”

Elena

Dupa mintea activistilor de stanga, numai Soros et comp au voie sa pompeze bani in lumea toata pt agenda lor de stanga, proavort, lgbtqetc, pro imigratie ilegala, adica agenda marxista, socialista samd.
Dar daca alti oameni cu bani vor sa sustina organizatii conservatoare, deodata asta nu e bine, ca asa a hotarat centrala de stanga.
Ipocrizie maxima.
Este evident ca si presa de la noi, ca si aia din occident, a trecut cu catel si purcel in tabara leftistilor, asa ca activistii fac propaganda zilnic acestor ideologii de stanga. Le merge si nu prea…
Multi activisti, putini ziaristi.

Gelu Trandafir

Imensa ipocrizie pe care o inghititi pe nemestecate. Campania in cadrul careia este scris acest articol ce acuza finantarile unor miliardari americani anti-avort este finantata de miliardarul american pro-avort George Soros. A mai fost un articol dezlanat publicat acum o luna-doua, contra medicilor care refuza sa faca avort invocand clauza de constiinta. Aceasta e sursa banilor jurnalismfund in aceasta campanie. Sau doar Soros are voie sa sustina financiar campanii in Europa?
https://www.journalismfund.eu/supported-projects/abortion-battleground

via  Știri pentru viață

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php