Filmul pro-viață Unplanned a devenit disponibil pe DVD

0 465

Filmul pro-viață „Unplanned”  a devenit disponibil pe DVD-uri,  în format Blu-ray și digital  care pot fi achiziționate pe Amazon, Walmart sau site –ul lui Abby Johnson. Filmul, realizat după romanul autobiografic omonim al lui Abby Johnson, prezintă transformarea eroinei din director la o clinică de avorturi din Texas într-una din cele mai cunoscute activiste pro-viață.

Unplanned a fost  lansat în SUA pe 29 martie. În pofida ostilității, boicotului și piedicilor de tot felul cu care s-a confruntat din partea industriei de film, rețelelor de socializare și principalelor mass media, aflate sub influența puternicului și agresivului lobby pro-avort, Unplanned s-a dovedit un succes de box-office, cu încasări de 19 milioane de dolari și peste 2 milioane de spectatori în SUA.

Unplanned a ajuns și în Canada la sfărșitul lunii iunie, unde lobby-ul pro-avort s-a mobilizat și a utilizat toate resursele posibile pentru a bloca accesul publicul la film. Mai multe cinematografe au fost chiar nevoite să retragă filmul în urma amenințărilor cu moartea. Cu toate acestea, în cinematografele unde a fost difuzat Unplanned a făcut săli pline. În prezent, filmul rulează în 10 țări, printre care Australia, Noua Zeelandă, Irlanda, Costa Rica și Guatemala.

Impactul asupra celor care vizionează filmul este unul  extrem de puternic. Unplanned prezintă trauma și ororile avortului sub toate aspectele, fizic, medical și emoțional, arătând adevărata realitate, extrem de crudă și șocantă despre avort, care nu are nicio legătură cu imaginea promovată de lobby-ul pro-avort. De asemenea, Unplanned dezvăluie și practicile imorale ale industriei de avorturi care utilizează tehnici de manipulare prin care femeilor însărcinate nu li se prezintă decât avortul ca singură soluție viabilă pentru sarcinile neplanificate, evident în scopul creșterii profiturilor și, implicit a bonusurilor angajaților din industria morții.

Pe lângă publicul larg, format atât din cei pro-viață cât și din cei care susțin avortul, un impact deosebit se constată asupra celor care lucrează în industria de avorturi. Astfel, sute de angajați din industria de avorturi s-au reorientat profesional în urma vizionării filmului. Încurajați de acest rezultat And Then There Were None (Și atunci Nu a Mai Fost Nimic –replică din film/roman), fundația înființată de Abby Johnson pentru sprijinirea celor care vor să părăsească industria de avorturi a decis să trimită DVD-uri cu Unplanned la toate cele peste 800 de clinici de avorturi din SUA. O altă inițiativă pentru a crește impactul Unplanned îi aparține organizației pro-viață Christian Defense Coalition – CDC (Coaliția pentru Apărarea Creștină).

La sfârșitul lunii iulie CDC a reușit să închirieze un spațiu și să amplaseze un ecran pe care rulează non-stop Unplanned chiar în fața celei mai mari clinici de avorturi a Planned Parenthood din Washington D.C. CDC încearcă acum să amplaseze ecrane pe care să ruleze Unplanned în fața tuturor clinicilor de avorturi din SUA.

Featured Image

Sursă: lifenews.com

via Știri pentru viață

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php