Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

Dalai Lama avertizează că Europa ar putea deveni musulmană: ‘Europa ar trebui să rămână a europenilor’

La aproape 84 de ani, Dalai Lama,  liderul spiritual al tibetanilor, a acordat un interviu pentru BBC, în care a vorbit despre Europa, pericolul imigraţiei masive şi posibila transformare a Europei într-un continent majoritar musulman.

„Sunt un admirator al spiritului Uniunii Europene. Eu sunt din exterior, dar cred că Marea Britanie ar trebui să rămână în UE”, a afirmat Dalai Lama, cu referire la Brexit, în contextul în care campania pentru Brexit a folosit şi un citat din călugărul budist, cu referire la refugiaţi.

„Ţările europene ar trebui să-i primească pe aceşti refugiaţi, să le ofere educaţie şi pregătire, iar ţinta să fie ca aceştia să se întoarcă în ţările lor. Într-un număr limitat ar putea să rămână, dar întreaga Europa ar putea deveni în cele din urmă musulmană sau africană. Le este mai bine în ţările lor. Europa ar trebui să rămână a europenilor”, a mai afirmat Dalai Lama.

Imagine similară

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=41168

Postat de pe 30 iun. 2019. Catalogat ca Extern. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

Lasă un răspuns

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php